Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwambtenaar Alexander Het zou me een eer zijn als ik deel uit mag maken van die ene droom!

19 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwambtenaar Alexander Vraag informatie aan
Dhr. Alexander van der Doorn
Landelijk

Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd!

De kriebels en sprankelende liefde die jullie voelen bij het dromen over elkaar en jullie voorgenomen huwelijk, zijn de basis voor het bedenken van ontzettend veel prachtige en creatieve ideeën. Gedachtes en gevoelens gaan alle kanten op en jullie zullen meningen vormen over zaken, waar jullie je niet eerder mee bezig hielden.

"Wat voor taart willen we?"

"Gaan we voor een koets met paard, of de prachtige auto van de buurman?" en "Doen onze gasten stukjes zoals het ABC op ons feest, of is het voor iedereen beter als ze dat niet doen?"

Bij deze zaken kan ik jullie niet helpen, al ben ik stiekem wel heel benieuwd welke keuzes jullie maken en waar jullie van houden, hoe jullie elkaar hebben leren kennen en wat jullie liefde voor elkaar betekent.

Waar ik jullie wel mee kan helpen is: "Wie gaat ons trouwen?"

Als Zelfstandig Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand doe ik er alles aan om jullie huwelijksvoltrekking te laten verlopen zoals in jullie dromen. Mijn speech is altijd persoonlijk en op basis van jullie verhalen met liefde door mij geschreven en voorgedragen. Ontspannen met humor en ruimte voor een lach en een traan of juist prachtig integer en chique. Of misschien wel een combinatie van deze thema's. 

Ik ben benieuwd naar jullie dromen en leer jullie graag kennen.

En wie weet mag ik deel uitmaken van die ene droom door tijdens de mooiste dag van jullie leven jullie te vragen om elkaar het jawoord te geven.

Bekijk mijn website via de onderstaande button om mij beter te leren kennen en om te weten te komen of mijn visie van een betoverende huwelijksvoltrekking overeenkomt met jullie dromen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


19 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lotte & Dennis

Op 25 may 2024

Wij vonden het hele trouwen en de ceremonie spannend. Uiteraard wilden we het graag, maar al die aandacht...We zagen vooraf een filmpje van Alexander en waren gelijk fan. Toen hij bij ons op bezoek kwam hadden we een hele leuke avond, we hebben heel veel gelachen maar merkte ook dat Alexander integer omging met dingen die wij vertelden en niet per se in zijn speech hoefden terug te komen. Heel fijn! Toen hij wegging dachten we, 'goh, misschien wordt het trouwen toch wel leuk'. Alexander maakte een prachtig verhaal over ons, waarin wij onszelf echt herkenden. Humor, respect en de juiste snaar werden geraakt, alle aanwezigen werden betrokken en wij waren, ondanks alle aandacht, dankzij Alexander op ons gemak. Wij zijn hem dankbaar!!

Noor & Robert

Op 01 nov 2023

Beste Alexander, Wij willen je via deze weg nogmaals bedanken voor de bijzondere middag. Wij wisten van jouw video en de kennismaking dat je goed was, maar je hebt onze (inclusief de hele familie) verwachtingen meer dan overtroffen. Bedankt voor de prettige communicatie, bedankt voor de tijd die je in de voorbereiding wilde stoppen, en bedankt voor de prachtige, oprechte woorden die je uitsprak. Mede dankzij jou was onze trouwdag onvergetelijk.

Loet en Alphons

Op 09 sep 2023

Alexander, De ceremonie paste zo goed bij ons: luchtig, persoonlijk en met humor en diepgang. We zijn je dankbaar voor de mooie manier waarop je dat vormgegeven hebt en de aandacht die je hebt gehad voor ons verhaal bij het schrijven van je tekst. We hebben van veel gasten terug gekregen dat ze erg onder de indruk waren van de ceremonie. Mede dankzij jou kijken we terug op een fantastische dag en daar willen we je hartelijk voor je danken. Wat goed van je dat je hart hebt gevolgd door babs te worden. Het ornaat van babs zit je als gegoten, van de buitenkant als wel van de binnenkant.

Sabrina en robin

Op 09 jul 2023

Waar moet ik beginnen? Wij zijn robin en sabrina uit Almelo. We wilden dolgraag trouwen en waren dus opzoek naar een geschikte babs. Eerst bij onze eigen gemeente navraag gedaan... niemand beschikbaar. Daarna internet afgestruind, meedere aan de telefoon gehad maar niemand kon of we hadden de klik niet. Tot dat ik op een zondag alexanders aan de telefoon kreeg ! Jeetje dacht ik deze gast is leuk! Al snel volgde een bel afspraak en later ook een fysieke afspraak (hij woont niet om de hoek). Ik kan je vertellen het contact was eigenlijk vanaf moment 1 super goed! Hij was gezellig, betrokken, grappig, lief en het gevoel was erg goed. Dan nu de dag 7 juli 2023 mocht Alexander ons huwelijk voltrekken.. Ik kan je 1 ding zeggen deze man is fantastisch! Er zat humor in, en liefde en passie het was gewoon echt perfect! Onze zoon van 3.5 jaar werd super bij het verhaal betrokken en hij mocht zelfs ons huwelijk afslaan met een hamer!! Alle gasten waren vol lof over Alexander want hij maakte het echt speciaal! Niet met woorden uit te drukken noch met een pen te beschrijven! Ga je trouwen ?? Twijfel niet en maak een afspraak geloof mij maar hier ga je geen spijt van krijgen! Lieve Alexander lieve schat je hebt een speciaal plekje in ons hart! Bedankt voor alles we zullen dit nooit vergeten ❤️

Annelies en Coen

Op 11 jun 2023

Onze voorkeur ging uit naar een BABS die een persoonlijke twist kon geven aan het hele geheel. Iemand die goed kon aanvoelen wat wij prettig vinden qua benadering, gevoel voor humor heeft en een mensen mens is. Alexander heeft het hele pakket en daar zijn we hem erg dankbaar voor! Toen we voor het eerst Alexander zijn foto zagen, kregen we gelijk een welkom gevoel. Iets wat je niet kan faken, zeggen wij altijd. Alexander heeft tijdens het voorgesprek naar ons idee een juiste rol aangenomen. Hij was georganiseerd, luisterde aandachtig en goed. Maar buiten dat, creëerde hij een ontspannen en prettige sfeer! Het was een lange zit, alleen voelde dit totaal niet zo. Positief dus! De communicatie daarna verliep vlekkeloos en tot op het laatste moment was Alexander goed te bereiken. De ceremonie was een dag om nooit te vergeten! Ons verhaal vanuit Alexander zijn perspectief, maakte het helemaal af! Alexander zorgde ervoor dat er gelachen werd, serieuze momenten waren en alles op een dynamische/interactie manier werd overgebracht. Mede door Alexander, kijken wij terug op een mooie dag! Nogmaals, bedankt voor alles wat je ons hebt gedaan/gegeven! Lieve groet, Annelies en Coen!

Ralph en Tineke

Op 11 jun 2023

Wat een enorme gezellige, leuke topper is Alexander! Echt werk gemaakt van ons verhaal met heerlijke humor en veel interactie met de aanwezigen. We hebben echt gelachen en genoten! Alle gasten noemden het óók. Dat ze de ceremonie/ambtenaar zo ontzettend leuk vonden. Hij heeft echt een feestje gemaakt van onze ceremonie! Ga je trouwen? Wij zeggen: Alexander! Dankjewel leukerd! Liefs: Ralph en Tineke, 9 juni 2023

Laurens & Lisanne

Op 21 feb 2023

Het was een hele leuke dag met Alexander! We hadden eind November besloten om in December te gaan trouwen. Allemaal vrij kort dag, maar Alexander heeft het top gedaan. We hebben elkaar 1x gezien en gesproken van te voren en heeft ons verhaal heel goed opgepikt. De Ceremonie was erg persoonlijk, leuk en toch ook grappig. Hij weet de essentie er goed uit te halen en betrekt alle aanwezigen bij het verhaal. Het paste perfect bij ons, en we kregen ook van alle gasten te horen dat ze het zo leuk vonden. Beste Alexander, heel erg bedankt voor de memorabele dag!

Chantal & Ferry

Op 19 dec 2022

Om te beginnen hadden we nooit verwacht dat de ceremonie, naast emotioneel en dergelijke, ook zo ontzettend grappig en leuk kon zijn. Alle aanwezigen hingen aan de lippen van Alexander terwijl hij ons verhaal op een warme, ludieke en bovenal humoristische wijze vertelde. Alexander is van te voren bij ons thuis geweest om alles voor te bespreken en aanvullende informatie op te halen voor de speech. Toen was het al zeer gezellig en hebben we veel gelachen. Dat gaf meteen een goed gevoel. Op de dag zelf appte hij die ochtend al; "DE dag is aangebroken!!! Beetje geslapen? Geniet er lekker van samen. Wordt vast prachtig! Ik zie jullie straks op het gemeentehuis. Enjoy!". De betrokkenheid van Alexander is torenhoog en dat gaf een heel fijn en stabiel gevoel. Ze zeggen altijd dat trouwen een van de mooiste dagen in je leven zou moeten zijn; Alexander, je hebt deze dag compleet gemaakt! Bedankt voor deze geweldige ervaring, je bent een topper! Dus, zijn jullie op zoek naar iemand die jullie kan trouwen? Zoek niet langer, Alexander is de Rolls-Royce onder de trouwambtenaren!

Grace & Roland

Op 13 nov 2022

Beste Alexander, Wat zijn we je nog steeds dankbaar voor onze fantastische trouw ceremonie! Mede door jouw inbreng was de toon gezet voor een schitterende trouwdag. We konden ons geen betere babs wensen, amusant en plechtig tegelijk, zelfs voor buitenlandse gasten! En dat zelfs terwijl ons 1e plan bestond uit alleen een handtekening halen op het gemeentehuis :) Aanrader!!!

Denise and Romano

Op 28 jun 2022

Alexander gave us and our family a very welcoming, calm, and happy feeling. Our family said “ he showed he wanted to be a part of our community while witnessing something deeper. He was always smiling and made us feel very welcome and less tense. I really liked that even on a very solemn ceremony he found the way to improvise and use his sense of humor. Made the ceremony refreshing and memorable. Kudos to him!” Thank you Alexander for being there for us on the happiest day of our lives!!!!

Quy & Simone

Op 26 jun 2022

Wat een leuke ceremonie hebben wij gehad! Alexander heeft ons verhaal super mooi verwoord, een prachtig en vooral een verhaal met humor. Wij hebben genoten! Ook van onze gasten kregen wij te horen, wat een leuke Babs! Een aanrader voor een prachtige dag!

Patricia en Sjoerd

Op 25 jun 2022

Wat een lol hebben we gehad met Alexander als BABS op onze bruiloft in Bloemendaal. We wilden tijdens de ceremonie graag een samenwerking tussen hem en mijn zwager Gerard en dat was voor Alexander geen probleem. Sterker nog die 2 waren zo aan elkaar gewaagd dat zij elkaar alleen maar versterkten. Alexander voelt goed aan welke behoeften er zijn. Ook het even aanstippen van ons overleden zusje deed hij heel mooi! Wil je het formeel of juist helemaal niet het kan allemaal. En de voorbereiding is super leuk. Oude herinneringen opgehaald, veel gelachen en hij is zo attent. Dus twijfel niet als je nog een BABS zoekt. Bel Alexander!

Patrick & Rebecca

Op 24 jun 2022

Leuke Alexander, nu een week getrouwd en we zweven nog heerlijk op onze roze wolk. We wilde jou nog heel erg bedanken voor jouw mooie , liefdevolle, prachtige woorden. Iedereen was er vol en geëmotioneerd van! Een betere Babs hadden we ons niet kunnen bedenken.. het was een echte match! De woorden van mijn moeder “wat een lieve jongen was dat zeg , zijn ogen straalde echt liefde uit” Nogmaals bedankt Alexander , en wie weet komen we elkaar nog eens tegen, we willen nog een groot feest organiseren, wellicht dat jij daar een bijdrage aan zou willen leveren…. Voor nu alle goeds! Lieve groeten Patrick, Rebecca en Stevie

Anita en Marcel

Op 24 jun 2022

Het was een top dag! We wilden Alexander er graag de hele dag bij hebben en dat hij dat heeft gedaan was super! Wat fijn dat hij onze gasten heeft ontvangen en uitgezwaaid. Alexander, je bent een lieverd met een hart van goud. Met jou onze droom ceremonie voorbereiden was al ontzettend leuk en het voelde toen al goed. Je woorden tijdens de speech maakten heel veel indruk op ons en onze gasten. Dankjewel voor al je goede zorgen. We hebben een boek met prachtige foto’s en een video registratie die we met traantjes van geluk vaak zullen bekijken, mede dankzij jou. Je bent top!

Lisette en Nick

Op 07 may 2022

Vanaf het voorgesprek tot aan het ja-woord was Alexander betrokken, meelevend en grappig. Hij zorgde ervoor dat wij ontspannen waren zodat wij en onze gasten heerlijk konden genieten. Hij wist onze woorden om te zetten in een prachtig verhaal dat emotionele delen afwisselde met humor. Perfect passend bij ons. Veel van onze gasten gaven aan dat ze nog niet eerder een trouwambtenaar zo'n leuk verhaal hadden zien houden. De volgende keer huren we hem weer in ;).

Sandra & Erik

Op 13 apr 2022

Ons huwelijk vond plaats bij ons in de tuin, er was een kleine groep familie en vrienden en dat maakte de setting intiem en persoonlijk. Alexander heeft die sfeer heel mooi door weten te zetten in onze huwelijksvoltrekking. Doordat hij ons toesprak met mooie, grappige woorden die hij zorgvuldig heeft gekozen, leek het alsof iemand ons toesprak die ons al heel lang kent. Hij heeft ons ten overstaan van onze familie en vrienden ons een prachtige huwelijksvoltrekking bezorgt waar wij nog altijd met een warm gevoel aan terugdenken.

Naomi & Marc

Op 13 apr 2022

We hadden al genoten van het voorgesprek, maar dat Alexander zo mooi, integer en tegelijk met zo veel humor ons en onze gasten kon toespreken, hadden we niet verwacht. Zijn woorden 'wat is hierop jouw antwoord' waren magisch

Bram & Hugo

Op 13 apr 2022

Het is te merken dat Alexander een acteur en entertainer is. Hij weet precies aan te voelen wanneer er ruimte is voor heerlijke humor en wanneer er behoefte is aan een serieuze toon. Heel bijzonder om authentieke Alexander als BABS te hebben.

Julia M.

Op 13 apr 2022

Ik kan bijna niet uitleggen hoe waardevol Alexander zijn woorden waren. Ik ben dankbaar dat mijn vader er nog bij kon zijn en zichtbaar genoot van de prachtige speech van Alexander.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation