The Weddinglock

(1)

Beoordeel

Create with the heart, build with the mind

Ja ik wil!!!!

Ook het plannen van jullie trouwdag moet een fun ervaring zijn. Weg met die lange lijsten van locaties, cateraars, kleurenkaarten en noem het maar op! Wij gaan je helpen om er een leuke onvergetelijke maar ook betaalbare dag van maken Want het gaat er niet om hoeveel je uitgeeft maar hoe je het uitgeeft.

Hier is de Deal

Ik wil je niet vervelen met allemaal informatie die je ook van het internet kan halen of in allerlei bladen kan vinden, of je tweederangs locaties aanbevelen zodat de kosten gedrukt worden Dit is wat ik je beloof: ik verzorg een unieke “ out of the box “ concept waarmee je je mooiste dag als een groot feest gaat beleven. Door samen aan het thema te werken, zorg ik voor je juiste selectie locaties , cateraars, entertainment, uitnodigingen noem het maar op! Onder het genot van een glaasje bubbels bespreken we uitvoerig het concept en schaven we bij waar dat nodig mocht zijn. 

Jullie blijven heerlijk op de roze wolk zitten en ik zorg ervoor dat jullie een magical dag gaan beleven en plezier hebben aan de weg daar naar toe! 

Met liefde aandacht en finesse, maar zonder zorgen of stress!

Wedding planning is de magie van het omzetten van obstakels naar mogelijkheden. Het gaat om jou en je partner en jullie liefde voor elkaar. Een nieuw hoofdstuk in jullie levensboek……samen. Samen bouwen we jullie unieke trouw event, die jullie beiden persoonlijkheden en karakters zal reflecteren. Jullie gasten zullen deze dag nog lang bijblijven. 

Natuurlijk doen we dit alles zonder het vastgestelde budget geweld aan te doen. We laten jullie bijzondere dag een reflectie van jullie zelf zijn!

Trouwen zonder zorgen

The Weddinglock werkt volgens een uniek concept: je krijgt een compleet overzicht van alle mogelijkheden die wij bieden. Met de verschillende elementen kun je zelf je bruiloft samenstellen. Hierdoor krijg je het gevoel van een op maakt gemaakt trouwfeest, maar dan met een vriendelijk prijskaartje!  Wij werken vanuit het type en thema van je bruiloft. 

Een themabruiloft is één van de grootste trends van dit moment. Het thema wordt subtiel doorgevoerd tot in de kleinste details en geeft een persoonlijke touch aan je ceremonie en feest, maar leidt de aandacht niet af. Een goedgekozen thema geeft gasten een gevoel van verbondenheid met het bruidspaar.

Jouw huwelijk op je eigen privé eiland of aan het strand

Wij zijn gespecialiseerd in het trouwen in Griekenland - we hebben een aantal prachtige locaties op het eiland Kos. Stelt u zich eens voor dat u uw ceremonie heeft in de zon op een van de prachtige Griekse stranden, of het sprookjesachtige rotseilandje Kastri, of uw bruiloft viert in Lofaki (een authentieke boerenhoeve) of in het luxe Portobello  Royal Hotel!  Ik heb vele jaren op dit eiland gewoond en heb mijn eigen bruiloft hier vorig jaar georganiseerd. Ik kan u vertellen dat door de bijzondere locaties uw trouwdag helemaal onvergetelijk wordt. Wij werken samen met onze collega-weddingplanner op Kos, zodat u verzekerd bent van constante aandacht en zorg, zowel in Nederland als in Griekenland.

Stelt u zich eens voor, een schitterende bruiloft op het Griekse eiland Kastri bij Kos, een onvergetelijke ervaring! Wij regelen alles voor u: alle benodigde documentatie en vertalingen, het huwelijk voor de burgerlijke stand,  weddingplanners ter plaatse, de kapper, zonodig getuigen en een bruidsmeisje, een traditioneel versierde Griekse boot om u en uw gasten naar deze exclusieve locatie te vervoeren en de styliste die de decoratie op het eiland voor u verzorgt.

06-29999005

Adres: Provincialeweg 34 1561 KM Krommenie

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag
5

1 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Johanneke Stam-Boelijn

5

op 12-06-2018

Ga naar een verwante categorie

Provincialeweg 34

1561 KM Krommenie

06-29999005