The Party Factory Zoetermeer

The Party Factory Zoetermeer The Party Factory Zoetermeer
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
The Party Factory Zoetermeer Vraag informatie aan
Bovenlangs 1
2711 HW Stadshart Zoetermeer

The Party Factory Zoetermeer 

Onbeperkt feestvieren al vanaf €19,95 is bijzonder. Op een locatie als The Party Factory Zoetermeer is dat gewoonweg uniek! Deze unieke lounge locatie zal al uw gasten verbazen! Uw bruiloft in combinatie met onze ervaren bediening, unieke concept en fantastische locatie zal gegarandeerd een succes worden!

Wil je meer lezen over The Party Factory Nederland? Ga dan naar de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Saskia en Jeffrey

Op 23 aug 2018

Lieve Claudia en team, ik wil jullie nogmaals onwijs bedanken voor ons feest. Het was echt geweldig. Van begin tot eind was alles helemaal geregeld. Het contact met jullie was prettig, wanneer ik iets stuurde om te vragen kreeg ik snel een reactie. De week voor de bruiloft was er ook voldoende tijd om dingen te vragen of af te spreken. En op de dag zelf was het geweldig! Het eten was echt goed. Iedereen heeft goed en voldoende kunnen eten. De zaalindeling was heel gezellig! De feestavond was ook super! Wij hebben echt genoten van begin tot het eind!!! We krijgen alleen maar positieve reacties van iedereen. Jullie zijn toppers!!! Liefs Jeffrey en Saskia

Jennifer

Op 06 jun 2018

Wij willen party factory zoetermeer bedanken voor het verzorgen van onze trouwdag!!!!!!! jullie service is uitmuntend en credits naar Gina! de samenwerking was ook echt helemaal top! en complimenten naar de DJ want die heeft iedereen van begin tot einde iedereen aan het dansen gekregen! 1 en al perfect! en het eten was suuuper lekker!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation