The Party Factory Soest

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
The Party Factory Soest Vraag informatie aan
Albert Cuyplaan 198 B
3764 TW Soest

The Party Factory Soest

De locatie The Party Factory Soest is geheel in Anton Pieck stijl ingericht. Bij binnenkomst zullen u en uw gasten zich al snel thuis voelen op deze thematische, vrolijke en warme locatie.

Wij van Party Factory Nederland zorgen altijd voor de beste service en laagste all-inclusive tarieven! Het is dan ook bij onze Party Factory al mogelijk om vanaf €19,95 uw bruiloft all-inclusive te organiseren. Voor ieder bruidspaar dat rekening wil houden met het budget maar een knalfuif wil geven is dit dé locatie!

Wil je meer lezen over The Party Factory Nederland? Ga dan naar de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marinus Tineke

Op 06 jun 2018

Wij hebben onze Gouden bruiloft op 10 september 2017 bij de Partyfactory te Soest gevierd. Tijdens de voorbereiding goede tips gekregen en er werden mogelijkheden op maat geboden. Sfeervolle locatie om een feest te geven. Tijdens het feest goed en voldoende eten en drinken. Muziek was van te voren ook goed afgesproken en er werd zelf gevraagd naar de gewenste temperatuur voor in de ruimte (gezien de gemiddeld leeftijd die wat hoger lag). Personeel was vriendelijk, vakkundig en heel lief. Jolanda was onze contact persoon en bij deze willen we haar nogmaals hartelijk danken voor de goede verzorging.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation