Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Sweet Style Voor een gestyled feest

5 (14 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Danielle van den Bosch
Schijndel / Landelijk

Van harte met jullie voorgenomen huwelijk.

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij Sweet Style, where fairytales come true!

Het neerzetten van een geweldige sfeer waarin alles klopt en nagedacht is over elk detail, dat is Sweet Style. Ik neem alles uit handen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten.

Sweet Style is gespecialiseerd in het aandragen van unieke ideeën voor jullie bruiloft. Door mijn creativiteit en ervaring heb ik een goed oog ontwikkeld voor stijl en compositie. Sweet Style zorgt ervoor dat alle onderdelen van jullie bruiloft perfect op elkaar zijn afgestemd en waar nagedacht is over elk detail. We voeren het gekozen thema geheel door op alle onderdelen van de bruiloft. Zo creëer je een eenheid en dat straalt rust uit. Samen zorgen we ervoor dat jullie bruiloft er één word waar nog lang met veel plezier op terug gekeken wordt.

Werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen jullie je wensen en ideeën doorgeven en gaan we samen brainstormen. Aan de hand daarvan ga ik een offerte op maat voor jullie maken waarin jullie al de sfeer voor jullie bruiloft kunnen proeven en een kostenindicatie krijgen.

Als het vertrouwen er is ontwerp ik voor jullie een geheel styling concept op maat, waarin alle onderdelen van de bruiloft aan bod komen. Als jullie helemaal tevreden zijn met het concept ga ik voor jullie unieke leveranciers benaderen die goed bij jullie passen. En zo gaan we het plaatje compleet maken. Op de dag zelf komt het team van Sweet Style het gehele styling concept uitvoeren. Ook zorgt het team ervoor dat het in zijn geheel weer wordt opgeruimd.

Pakketten

Sweet Style biedt verschillende pakketten aan. Of je nu graag zelf aan de slag wilt met een beetje hulp of als je opzoek bent naar een stylist die alles volledig voor je regelt.

Ben je benieuwd wat deze pakketten allemaal inhouden of welke bij jullie past? Neem dan een kijkje op mijn website.  Dan kom ik graag bij jullie langs om de mogelijkheden te bespreken en om jullie verhaal te horen!

Bekijk website
+7 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


14 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Mindy en Bas

Op 22 may 2024

Daniëlle heeft de volledige styling verricht tijdens onze trouwdag. Van onze trouwauto, trouwboeket, de aankleding voor/van het kasteel, tot de ceremonie, borrel en het diner. Vooraf wisten mijn man en ik niet zo goed wat we wilden qua styling, we vonden het moeilijk om een thema te kiezen, kleuren en bijpassende bloemen. Daniëlle heeft ons er doorheen geloodst, dankzij haar goede inzicht, stylingsvermogen en creatieve ideeën! Dankzij Daniëlle was onze hele trouwdag een plaatje!

Paul en Cindy

Op 23 oct 2023

Daniëlle heeft ons enorm fijn geholpen bij het meedenken, plannen en organiseren van de styling van onze bruiloft. Door haar ideeën hebben we een huisstijl gekregen die precies paste bij wat we wilden. Daniëlle dacht mee, kwam met voorstellen, keek mee naar leveranciers en zorgde er met haar team voor dat onze dag er prachtig uit zag. Alles klopte, van de aankleding bij de ceremonie, tot aan de kleinste details aan tafel en persoonlijke tintjes die we terug wilden laten komen. Door de dag heen zorgde Daniëlle er voor dat alles aan aankleding verplaatste naar andere ruimtes, maar dit alles zo goed als onzichtbaar voor ons en de gasten. Waardoor alles er prachtig uitzag en alles de sfeer uitademde die we hoopten!

Lisanne

Op 17 oct 2023

Daniëlle heeft onze bruiloft afgelopen jaar tot in de puntjes verzorgd. Ze heeft écht goede ideeën waar wijzelf nooit opgekomen zouden zijn. Ze voegt zoveel waarde toe. Ook is ze echt een rots in de branding geweest bij het plannen van alles. Haar styling is écht perfect! Ze begrijpt echt wat je bedoeld en kan het plaatje werkelijkheid laten worden.

Jeroen & Anne

Op 27 aug 2023

Danielle is fantastisch. Ze heeft goed geluisterd naar wat we wilden en heeft alles tot in de puntjes voor ons geregeld. Ze stelde de juiste vragen en gaf hele goede tips! Mede dankzij haar is het onze droomdag geworden!! Gasten van onze bruiloft hebben het nog steeds over hoe goed Danielle het geregeld had. Kortom een echte aanrader!

Claar en Hans Edgington

Op 04 oct 2021

Danielle heeft geweldig de sfeer van onze Schotse bruiloft in Nederland begrepen. Zonder jou was de hele bruiloft niet wat het nu was. Heel erg bedankt!

J&J

Op 15 jul 2021

Wat was onze trouwdag mooi! Met grootte dank aan Sweet Style! Alles zag er zo mooi uit, net een droom. Daniëlle van Sweet Style is super om mee samen te werken. Ze realiseert precies het plaatjes wat je voor ogen hebt, tot de kleinste details aan toe. Dus super super bedankt Sweet Style!

Ilonka & Patrick

Op 12 oct 2020

Dankzij Daniëlle van sweet style is onze dag tot in de puntjes verzorgd en konden wij zonder al te veel zorgen volledig genieten van onze dag. Toen wij Daniëlle de eerste keer tegen kwamen op een trouw beurs wisten wij het meteen, haar uitstraling en presentatie was wat ons meteen aansprak. en na de eerste kennismaking bij ons thuis was ook meteen duidelijk dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Zij begreep volledig onze wensen en stijl. Daniëlle is een hele lieve meid die goed naar je luistert en vanuit daar een plan maakt. Toen onze bruiloft naderden kwam covid-19 in het zicht en bleken de uiteindelijke plannen die wij allemaal hadden gemaakt niet meer volledig door kon gaan, hier sprong Daniëlle meteen op in en heeft samen met ons naar de juiste oplossing gekeken zodat onze dag alsnog kon worden zoals wij voor ogen hadden. Door haar goede zorgen heeft ze er voor gezorgd dat wij tot op het laatste moment geen stress hadden en nergens ons druk over hoefde te maken. Op 18-09-2020 was het dan zover en niks bleek minder waar, de aankleding en styling was precies zoals wij hadden besproken en verwacht hadden. Daniëlle Bedankt voor alle zorgen

Walid & Rowie

Op 09 oct 2020

18 juli 2020 zijn wij, Walid en Rowie, getrouwd bij kasteel de Schaffelaar in Barneveld. Midden in de covid-19 crisis liep alles net wat anders dan verwacht! Na lang twijfelen of we het door zouden laten gaan kwamen we terecht bij Danielle van Sweet Style. Na een gezellig kennismakingsgesprek, waarin al vrij snel duidelijk werd dat Daniëlle onze smaak goed begreep, kregen we een gepersonaliseerd stylingplan. Ook deze voldeed zeer snel aan al onze eisen, en had Danielle zelf ook nog wat attente ideeën toegevoegd om alles zo corona proof mogelijk te maken. Als met andere partijen de communicatie wat trager ging, zette Danielle een tandje bij om alles op zeer korte termijn te kunnen regelen. Wij zijn zelf heel perfectionistisch en willen graag de touwtjes in handen hebben. Dit overdragen op een van de belangrijkste dagen van je leven was voor ons lastig, maar dit was volledig toe te vertrouwen aan Danielle. Vanaf de entree bij de locatie, tot aan de haarlak, haargel en antibacteriële handgel in het toilet aan toe was deze dag volledig tot in de puntjes geregeld en heeft Danielle al onze zorgen weggenomen. Danielle is flexibel, meedenkend, creatief en heeft goede connecties in de trouwbranche om te zorgen dat het een spetterende dag wordt. Wij zijn super tevreden en hadden dit zonder Danielle niet zo mooi neer kunnen zetten!

Peter & Stefanie

Op 22 sep 2019

Wauw, wauw en nog eens wauw! Wij hebben echt een fantastische dag gehad! Mede dankzij Daniëlle! Het was echt een sprookje! Daniëlle had alles ontzettend mooi gestyled! Zowel de voorbereidingen als de dag zelf verliepen super soepel. De communicatie, de styling, het meedenken, alles was top! Daniëlle nogmaals súper bedankt!! We zouden het zo nog een keer overdoen! ? Liefs Peter en Stefanie

Nikki Pennings-Korsten

Op 19 sep 2019

Daniëlle van Sweet Style heeft er op onze trouwdag voor gezorgd dat wij alleen maar hoefden te genieten. Niet alleen was ze op de voorgrond heel hulpvaardig, begripvol en creatief, maar was ze ook op de juiste momenten even 'onzichtbaar' in haar rol als professional. Het was een prachtige dag om nooit te vergeten die zonder Daniëlle nooit zo mooi en soepel was verlopen. Bedankt voor alles!

Evi

Op 18 sep 2019

De bruiloft van mijn moeder was fantastisch. Wat jij voor elkaar hebt gekregen in zo een korte tijd... WAANZINNIG!!!

Maarten

Op 18 sep 2019

Gewoon top gedaan.

Lou van den bogert

Op 18 sep 2019

Lieve Daniëlle, Wat heb je onze dag toch onvergetelijk gemaak! Het was zo fijn om met je te samenwerken. Je hebt ons zulk goed advies geven, maar nog belangrijker onze wensen en ideeën gerespecteerd. Ben zo blij dat we voor jou zijn gegaan!

Leandra

Op 18 sep 2019

Zonder jou was onze bruiloft nooit zo mooi geweest als dat jij hem gemaakt hebt. Kan anderen maar 1 persoon aanbevelen als het om styling gaat en dat ben jij! Bedankt!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation