Sweet Style Voor een gestyled feest

Sweet Style Sweet Style
4.5 5 (6 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Schijndel / Landelijk

Van harte met jullie voorgenomen huwelijk.

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij Sweet Style, where fairytales come true!

Het neerzetten van een geweldige sfeer waarin alles klopt en nagedacht is over elk detail, dat is Sweet Style. Ik neem alles uit handen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten.

Sweet Style is gespecialiseerd in het aandragen van unieke ideeën voor jullie bruiloft. Door mijn creativiteit en ervaring heb ik een goed oog ontwikkeld voor stijl en compositie. Sweet Style zorgt ervoor dat alle onderdelen van jullie bruiloft perfect op elkaar zijn afgestemd en waar nagedacht is over elk detail. We voeren het gekozen thema geheel door op alle onderdelen van de bruiloft. Zo creëer je een eenheid en dat straalt rust uit. Samen zorgen we ervoor dat jullie bruiloft er één word waar nog lang met veel plezier op terug gekeken wordt.

Werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen jullie je wensen en ideeën doorgeven en gaan we samen brainstormen. Aan de hand daarvan ga ik een offerte op maat voor jullie maken waarin jullie al de sfeer voor jullie bruiloft kunnen proeven en een kostenindicatie krijgen.

Als het vertrouwen er is ontwerp ik voor jullie een geheel styling concept op maat, waarin alle onderdelen van de bruiloft aan bod komen. Als jullie helemaal tevreden zijn met het concept ga ik voor jullie unieke leveranciers benaderen die goed bij jullie passen. En zo gaan we het plaatje compleet maken. Op de dag zelf komt het team van Sweet Style het gehele styling concept uitvoeren. Ook zorgt het team ervoor dat het in zijn geheel weer wordt opgeruimd.

Pakketten

Sweet Style biedt verschillende pakketten aan. Of je nu graag zelf aan de slag wilt met een beetje hulp of als je opzoek bent naar een stylist die alles volledig voor je regelt.

Ben je benieuwd wat deze pakketten allemaal inhouden of welke bij jullie past? Neem dan een kijkje op mijn website.  Dan kom ik graag bij jullie langs om de mogelijkheden te bespreken en om jullie verhaal te horen!

Bekijk website
+7 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Peter & Stefanie

Op 22 sep 2019

Wauw, wauw en nog eens wauw! Wij hebben echt een fantastische dag gehad! Mede dankzij Daniëlle! Het was echt een sprookje! Daniëlle had alles ontzettend mooi gestyled! Zowel de voorbereidingen als de dag zelf verliepen super soepel. De communicatie, de styling, het meedenken, alles was top! Daniëlle nogmaals súper bedankt!! We zouden het zo nog een keer overdoen! ? Liefs Peter en Stefanie

Nikki Pennings-Korsten

Op 19 sep 2019

Daniëlle van Sweet Style heeft er op onze trouwdag voor gezorgd dat wij alleen maar hoefden te genieten. Niet alleen was ze op de voorgrond heel hulpvaardig, begripvol en creatief, maar was ze ook op de juiste momenten even 'onzichtbaar' in haar rol als professional. Het was een prachtige dag om nooit te vergeten die zonder Daniëlle nooit zo mooi en soepel was verlopen. Bedankt voor alles!

Evi

Op 18 sep 2019

De bruiloft van mijn moeder was fantastisch. Wat jij voor elkaar hebt gekregen in zo een korte tijd... WAANZINNIG!!!

Maarten

Op 18 sep 2019

Gewoon top gedaan.

Lou van den bogert

Op 18 sep 2019

Lieve Daniëlle, Wat heb je onze dag toch onvergetelijk gemaak! Het was zo fijn om met je te samenwerken. Je hebt ons zulk goed advies geven, maar nog belangrijker onze wensen en ideeën gerespecteerd. Ben zo blij dat we voor jou zijn gegaan!

Leandra

Op 18 sep 2019

Zonder jou was onze bruiloft nooit zo mooi geweest als dat jij hem gemaakt hebt. Kan anderen maar 1 persoon aanbevelen als het om styling gaat en dat ben jij! Bedankt!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation