Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Song Smederij De persoonlijke noot op de mooiste dag

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Song Smederij Vraag informatie aan
Landelijk

Ben je op zoek naar een manier om je huwelijksdag extra bijzonder en persoonlijk te maken? Dan kan de Song-Smederij je helpen! Wij (singer-songwriter Marjon en pianist/gitarist Jeffrey) brengen de mooiste liedjes ten gehore bij je ceremonie, diner of receptie. Naast het spelen van bestaande songs schrijven wij ook unieke persoonlijke liedjes voor bruidsparen, helemaal op maat. 

We beginnen altijd eerst met een persoonlijk gesprek, om erachter te komen wie jullie zijn, en wat je wensen zijn. We vragen jullie van alles over het huwelijksaanzoek, wat jullie samen hebben meegemaakt, hoe jullie de toekomst zien, van welke muziek jullie houden, enzovoorts. Aan de hand van dit gesprek schrijven we een liedje, dat qua tekst en muziek helemaal bij jullie past. Dat lied kan een prachtig verslag van jullie leven zijn, of een manier om mensen te verrassen, te bedanken, of om je geloften op een bijzondere manier uit te spreken. We zorgen natuurlijk ook voor een professionele geluidsopname, zodat je het lied steeds opnieuw kan beluisteren.

Het persoonlijke lied komen wij live uitvoeren bij de ceremonie, of op een ander mooi moment van de dag. En het fijne is: we komen niet voor één liedje, maar we hebben een uitgebreid repertoire waar je je favoriete liedjes uit mag kiezen. Van Adele tot Ed Sheeran, we kennen bijna alles. En staat jullie liedje er niet bij? Dan studeren wij het voor jullie in.

Het allerbelangrijkste vinden wij dat jullie wensen voorop staan, en dat de muziek en sfeer precies bij jullie passen. Dus heb je iemand in de familie die een duet wil zingen? Of wil je graag een cellist erbij? Hoor je graag Nederlandstalig of liever Engelstalig? Wil je alleen bestaande liedjes en geen persoonlijk lied? Alles kan! Heb je vragen, neem dan gewoon even contact op, of bezoek onze facebook pagina.

Veel liefs,

Marjon (singer-songwriter) en Jeffrey (pianist).

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ferry & Cabrini

Op 25 aug 2022

Voor ieder bruidspaar een "must have" om de trouwceremonie tot een ongelooflijk bijzonder moment te maken. Wat hebben wij genoten van Marjon en Jeffrey tijdens onze plechtigheid. Met als klap op de vuurpijl een persoonlijk lied geschreven door Marjon. Samen met onze trouwambtenaar Jeanette de Vos- Michel maakten zij alles tot een prachtig geheel. Ook tijdens de borrel en het eten hebben jullie voor een geweldige sfeer weten te zorgen. Namens ons nogmaals bedankt voor de geweldige ceremonie en de muziek bij de borrel en het diner!

Patrick

Op 24 oct 2018

Met enorm veel passie en flair zet zij een prima performance neer voor de bruidsparen. De teksten zijn recht in het hart. Laat Marjon jullie ceremonie lied schrijven en het wordt onvergetelijk!

Ans

Op 03 sep 2018

Tijdens de bruiloft van mijn zoon hebben zij het muzikale deel voor hun rekening genomen. In 1 woord prachtig. Wat een stem en wat een mooie persoonlijke tekst.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation