Sim Weddings Love is meant to be an adventure...

Sim Weddings Sim Weddings
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Sim Weddings Vraag informatie aan
Transvaalstraat 43 A
1092 HC Amsterdam

Als (aankomend) bruidspaar willen jullie zorgeloos van de bruiloft én de weg ernaar toe kunnen genieten. SIM helpt jullie droomdag te realiseren en zorgt ervoor dat jullie bruiloft zonder enige vorm van stress verloopt!

Bij de organisatie van een bruiloft komt ontzettend veel kijken. Ook zaken waar jullie als aankomend bruidspaar misschien liever niet mee bezig zijn, of waarvoor jullie graag de hulp en ervaring van een kenner inzetten. Als weddingplanner neem ik die rol met liefde op me.

Voordat we met elkaar in zee gaan, plannen we een vrijblijvend en uitgebreid kennismakingsgesprek. Tijdens deze ontmoeting komen jullie samenzijn, wensen en dromen uitvoerig ter sprake. Is de klik er? Dan gaan we samen aan de slag en zorg ik ervoor dat jullie een onvergetelijke dag krijgen!

Over Sim

Ik ben een regeltante, heb een groot organisatietalent, ben onwijs creatief en heb een grote passie voor bruiloften. Mensen en hun persoonlijke verhalen fascineren mij. Daarom heb ik de stap gewaagd om hiervan mijn beroep te maken.

Ik ben moeder van twee kinderen en getrouwd met de leukste man. Ik kan intens genieten van lekker eten en een goed glas wijn. Ik hou van reizen, koken, sporten en festivals. Mijn gezin is het aller belangrijkst voor mij omringt door familie en vrienden.

Als weddingplanner vaar ik mijn eigen koers. Ik volg de trends in mijn vak, maar ik wijk daar net zo lief van af. De wensen van het bruidspaar staan altijd bovenaan. Ik droom mee, vraag door, ga op onderzoek uit, denk verder, inspireer en moedig aan. Juist dát maakt SIM uniek. Ik ga graag de uitdaging aan om samen van jullie dag de allermooiste te maken!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Bram & Judith

Op 11 dec 2018

Wij vonden het vooral heel prettig dat we een goede klik met je hadden. Heel waardevol om er iemand bij te hebben die meedenkt en de visie van de dag goed begrijpt. De extra paar oren, de extra aandacht, de mogelijkheid om te sparren met iemand die kennis paraat heeft en goede ideeën heeft. neemt zorg weg. De dag was als een droom, van begin tot eind. Binnen komen bij NWT terwijl alles al zo mooi tot in de puntjes geregeld was. Lieve Simone, dankjewel voor al je hulp die dag! Bram & Judith

Bas en Nina

Op 11 dec 2018

Wat een ontzettende ontspannen bruiloft hebben we gehad. We hadden alle tijd om echt te genieten van alles en konden zelf alles loslaten, omdat duidelijk was dat Simone overal aan dacht.  En ondanks dat ze alles onder controle had, deed ze dat heel netjes op de achtergrond. Echt een aanrader! Bas & Nina

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation