Saskia Dian

(0)

Beoordeel

Ceremoniezangeres & Babs Saskia Dian zingt met liefde op de mooiste dag van je leven

Zangeres

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Deze dag moet perfect zijn. Live muziek maakt het extra speciaal. Ceremoniezangeres Saskia Dian bereikte met haar prachtige stem de halve finale bij Holland's Got Talent. Met liefde en passie zingt ook tijdens je huwelijksceremonie in de kerk of op het stadhuis de sterren van de hemel.

Ceremoniezangeres Saskia Dian maakt je mooiste dag bijzonder en onvergetelijk. Ze zingt mooie Love Songs en swingende Gospel tijdens je huwelijksceremonie, zorgt voor een sfeervolle aankleding van je receptie. En als klap op de vuurpijl brengt ze een spetterend souloptreden tijdens jullie feest. 

De Zingende Trouwambtenaar (BABS)

Jullie hebben een datum, een locatie en dan nu op zoek naar een trouwambtenaar..... Maar jullie willen iets anders, iets bijzonders. Saskia Dian is de zingende BABS. Ze schrijft een op maat gemaakte speech en vertelt jullie liefdesverhaal. Daarnaast zingt ze en maakt de entree van het bruidspaar adembenemend. Jullie trouwceremonie wordt uniek, bijzonder en helemaal eigen. Met Saskia Dian heb je een trouwambtenaar én artiest in één. Dat maakt het helemaal af!

0187-845814

Adres: Straatdijk 30 3247 BZ Dirksland

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag
0

0 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Ga naar een verwante categorie

Straatdijk 30

3247 BZ Dirksland

0187-845814