Saskia Dian Ceremoniezangeres & Zingende BABS Saskia Dian zingt met liefde op de mooiste dag van je leven

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Saskia Dian Vraag informatie aan
Straatdijk 30
3247 BZ Dirksland

ZANGERES

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Deze dag moet perfect zijn. Ceremoniezangeres Saskia Dian bereikte met haar prachtige stem de halve finale bij Holland's Got Talent. Vol liefde en passie zingt ze tijdens je huwelijksceremonie in de kerk of op het stadhuis de sterren van de hemel. 

Mooie Love Songs en swingende Gospel tijdens je huwelijksceremonie

Een sfeervolle aankleding van je receptie.

En als klap op de vuurpijl een spetterend souloptreden tijdens jullie feest. 

ZINGENDE TROUWMEVROUW (BABS)

 
Jullie hebben een datum, een trouwlocatie en dan nu op zoek naar een trouwambtenaar..... Maar jullie willen iets anders, iets bijzonders. Saskia Dian is de Zingende BABS (Trouwmevrouw). Ze schrijft een speech die bij jullie past en vertelt jullie liefdesverhaal en bovendien zingt zij zingt en maakt daarmee de entree van het bruidspaar adembenemend.

Jullie trouwceremonie wordt uniek, bijzonder en helemaal eigen. Met Saskia Dian heb je een trouwambtenaar én artiest in één. Dat maakt het helemaal af!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lizzy

Op 01 oct 2019

Saskia was écht zo'n leuke toevoeging aan onze ceremonie. We hadden direct een klik met haar waardoor alles heel persoonlijk en gemoedelijk was. Ook heel veel complimenten gehad over haar. Iedereen was dolenthousiast!

Martin

Op 25 jun 2018

Super Leuk!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation