SAK Hemelse Creaties Mijn bruidstaart creaties zijn uniek, puur en eerlijk.

SAK Hemelse Creaties SAK Hemelse Creaties
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
SAK Hemelse Creaties Vraag informatie aan
Landelijk

Waar SAK voor staat

Sak staat voor het maken van uw unieke bruidstaart, met perfectie tot in de kleinste puntjes. Vol van verhaal en verfijnde details in kunstzinnige vormen.

De patisserie is zeer goed temperatuur bestendig en kan dus ook bij mooi weer ruime tijd tussen de gasten staan.

Zo hebben u en uw gasten dan ook ruimschoots de tijd om ervan te genieten. Zo zal uw bruidstaart veel meer zijn dan enkel een aansnijdmoment.

Mijn doel is ervoor te zorgen dat uw bruidstaart werkelijk bekeken, begrepen, bewonderd en genoten wordt, om zo een onvergetelijke verrassing en herinnering te vormen

Één creatie per dag

Houd er  rekening mee dat mijn creaties zeer arbeidsintensief zijn, het is normaal gesproken niet mogelijk om meer dan 1 taart creatie per datum te creëren.

Vrijblijvende ontwerpsessie

Geïnteresseerd in een bruidstaart? Ik nodig ik jullie uit voor een kosteloze en vrijblijvende ontwerpsessie.  We kijken naar de gewenste stijl, uitstraling, het thema en/of jullie verhaal lijn. Op papier komt zo elk design tot leven, met als doel jullie te verbazen en te verrassen. Ik  zorg  voor voorbeeld smaken, die uiteindelijk het hart van uw creatie gaan vormen. Het is verstandig om tijdig een ontwerpsessie aan te gaan. Data worden vrijblijvend gereserveerd na planning van een ontwerpsessie, en definitief na bestelling.

Levering

Wij leveren onze creaties in heel Nederland, België, Luxemburg,Duitsland en Frankrijk. Ook levering in andere landen is in overleg mogelijk.

Prijs

Een bruidstaart moet 'knallen'. Voor deze factor heb je onder andere volume nodig, een effect dat niet kan worden verwezenlijkt met een te kleine bruidstaart. Mijn unieke bruidstaart creaties gaan daarom vanaf 40 personen.

Wat kost een bruidstaart is een logische vraag . Een exacte prijs is vooraf natuurlijk niet te geven. De Bruidstaart Creaties die ik maak beginnen bij € 350,- . Gemiddeld genomen zit de prijs tussen de €350,00 en €435,00. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw exacte wensen, het gekozen ontwerp en de gewenste details. Hiervoor krijgt u meteen een Creatie voor 40 personen. Wanneer de Creatie voor meer dan 40 personen is betaald u € 6,75 per persoon extra.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Desley

Op 30 aug 2018

We willen jou ontzettend bedanken voor de weergaloze taart! Op papier is alles begonnen en dan staat hij toch echt voor je, mooier dan we ooit hebben durven dromen. Een uniek design en een meer dan persoonlijke taart. Onze passie voor reizen kwam er perfect in terug.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation