Rouw en Trouw bloemwerk Van trouwen tot.......

Rouw en Trouw bloemwerk Rouw en Trouw bloemwerk
5 5 11 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Rouw en Trouw bloemwerk Vraag informatie aan
Valkenburgseweg 10
2223 KD Katwijk

Bruidswerk

Bloemen zijn onmisbaar op een bruiloft. Wij helpen jullie graag met het uitzoeken van de mooiste bloemen die het meest bij jullie bijzondere dag passen.

Een familie al 100 jaar in de bloemen.

Ik ben Bertine en ik ging al jong met mijn vader mee naar de markt ( Bert van Klaveren) In het begin vond ik het allemaal nog niet zo leuk, maar naar mate ik ouder werd, vond ik het steeds leuker worden. Het is niet alleen leuk om met mensen te werken, maar ook met bloemen.

Elk seizoen heeft zijn eigen bloemen en zijn eigen charme.of het nu pioenentijd is of dat we leuke voorjaarsboeketje maken, of amarylissen met kerst.

Nu zijn de afgelopen jaren de plukboeketten erg in trek.En dat is ook leuk om te maken. 

Steeds vaker kreeg ik op de markt de vraag of we ook bruidswerk of rouwwerk kunnen maken , en daar ben ik mij toen steeds meer in gaan verdiepen, opleidingen gedaan en ook toen mijn dochter geboren werd ben ik dat altijd blijven doen.

Dit is mijn dochter Christine en ondertussen doen wij ook dit bedrijf samen, zoals ik het ook samen deed met mijn vader en mijn vader ook weer met zijn vader. En dat maakt het natuurlijk ook weer extra leuk en bijzonder.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Liesbeth en Fred

Op 26 may 2020

Geweldig bloemstuk , ook voor de bruidsmeisjes . Doordat ik Bertine kon appen was het lijntje erg kort. Niks was te gek. De bloemen waren geweldig.

Dominique en daan

Op 26 may 2020

Bertine heeft een prachtig boeket voor ons gemaakt! Precies zoals ik had gehoopt.Goede ideeën, fijne manier van comuniceren en een geweldig resultaat! Zeker een aanrader.

Linda

Op 26 may 2020

Bertine heeft 2 hele mooie boeketten geleverd en goed naar de wensen geluisterd! We waren zeer tevreden!

Rene en Marjolijn

Op 26 may 2020

Prachtige bloemen gehad voor onze bruiloft. Meerdere boeketten besteld, allemaal perfect naar onze wens. Lieve vriendelijke vrouw en makkelijk mee te communiceren.Echt van harte aan te raden!

oscar

Op 26 may 2020

Goede communicatie en prachtige bloemen ! Bertine is betrouwbaar , alles was volgens afspraak. De bloemen s, morgens opgehaald bij haar . Als ik ooit weer bloemen nodig heb zou ik zeker weer naar haar toegaan.

Timo

Op 26 may 2020

Heel fijn geholpen ! Na een gezellig informeel gesprek waar we onze wensen neer konden leggen, kregen we precies waarom we gevraagd hebben. Een prachtig boeket en corsage voor een mooie prijs.

Sandre

Op 26 may 2020

Ontzettend blij dat we in contact zijn gekomen met Bertine, wat een topper ! Mede dankzij haar hebben we een onvergetelijke dag gehad.

Gerda

Op 26 may 2020

Mijn boeket, de corsage en de bloemen op de tafels waren fantastisch en paste perfect bij elkaar! Het heeft echt mijn verwachtingen overtroffen. Echt ik zou het aan iedereen aanbevelen.

Leen en Marleen

Op 26 may 2020

Bertine heeft bloemen voor onze bruiloft verzorgd. Bij de 1e kennismaking had ik al een goed gevoel. Bertine is een super leuke spontane vrouw wat de communicatie heel prettig maakt. Ze luisterde heel goed naar onze wensen. Wij wilde graag mooie maar vooral hoge grote vazen voor bij de ceremonie. Die waren prachtig. Ook het bruidsboeket, corsages en de versiering van de auto waren werkelijk prachtig ! Het overtrof onze verwachtingen en zelfs onze gasten hebben het er nu nog over. Bertine je hebt prachtig werk geleverd! Je bent een topper!

Marijke

Op 26 may 2020

Bertine is echt een fantastische vrouw ! Lief, meedenkend en erg goed in haar vak! Super goede prijs kwaliteit, onze bruiloft aangekleed met bloemen aan de stoelen en later door de ruimte, een prachtig bloemstuk bij de stoelen, corsages en mijn boeket. Ze denkt goed mee en houdt rekening met je budget. Ik zou haar zonder twijfel nog een keer inhuren.

Lenneke

Op 26 may 2020

Ik raad dit bedrijf zeker aan ! Bertine is allereerst een lieve en een enthousiaste vrouw die goed luistert naar persoonlijke wensen en ideeën. Verder zagen de corsage, boeket en het bloemstuk op de auto er prachtig uit! Waren we heel erg blij mee. Al met al een positieve ervaring en een aanrader !

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation