Welke.nl

Restaurant De Barones Officiele trouwlocatie Dalfsen

Restaurant De Barones Restaurant De Barones
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Restaurant De Barones
Gerner Es 5a
7722 RX Dalfsen

De Barones: Trouwlocatie in Dalfsen

"ja, ik wil!" Prachtige woorden die vragen om een prachtig huwelijksfeest. Wij zorgen dat het feest op de mooiste dag van jullie leven perfect toegesneden naar jullie wensen verloopt. De huwelijksceremonie kan in de tuin op ons Landgoed Gerner plaatvinden. En natuurlijk is het mogelijk om na het trouwfeest heerlijk te overnachten in ons hotel.

Een onvergetelijke dag

Jullie trouwfeest moet de mooiste dag van jullie leven worden en wij van De Barones gaan daar voor zorgen. Als jullie geïnteresseerd zijn in De Barones nodigen we jullie van harte uit om onze feestlocatie eens te komen bekijken. Zo kunnen jullie vast de sfeer van onze prachtige locatie proeven. Spreken de ruimtes jullie aan? Dan gaan we graag in gesprek over de mogelijkheden.

De Barones heeft een prachtige grote tuin waarin op een mooie dag de ceremonie plaats kan vinden. Wij verzorgen alles daar omheen, van stoelen tot aan de versieringen, alles naar jullie wens. Het fijne van ons landgoed is dat de gehele trouwdag op één feestlocatie kan plaatsvinden. U kunt heerlijk dineren met uw gezelschap en de trouwdag vervolgens afsluiten met een spetterend feest.

Winterbruiloft

Natuurlijk is een bruiloft in onze tuin op een mooie zomerse dag heel fijn, maar ook in de winter kan er getrouwd worden bij De Barones in Dalfsen. Stelt u zich eens voor, het landgoed bedekt onder een laagje sneeuw! Dat zorgt gegarandeerd voor mooie plaatjes. Wilt u in de winter trouwen? Neem dan contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden!

Meer weten over trouwen bij De Barones?

Wij ontvangen u graag op Landgoed Gerner om al uw wensen persoonlijk met u door te spreken. Neem contact met ons op

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Grietje

Op 24 sep 2018

het is een super locatie in alle jaargetijden, fijn personeel, ja wat wil je nog meer, het is gewoon uitstekend!!!!

Jacky

Op 18 jun 2018

Afgelopen zondag ons 12,5 jr huwelijk gevierd met familie en vrienden bij De Barones. Het was zeer geslaagd. Heerlijk eten, flexibel (buffet kon bv eerder worden geserveerd dan afgesproken), kinderen die buiten konden spelen en een ruimte voor zichzelf hadden. Kortom TOP. Ook van onze gasten hebben wij alleen maar positieve berichten mogen ontvangen. Bedankt voor een geslaagd feestje.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation