Plinck Fotografie

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Plinck Fotografie Vraag informatie aan
Koolmees 82
5161 SV Sprang-Capelle

Bruidsfotografie Plinck Fotografie in Sprang-Capelle

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Desiree, Emanuel & Morris

Op 08 dec 2020

Onlangs kennis mogen maken met Arlette Plinck. Ook al was het niet voor een bruidsreportage. We zijn namelijk al heel wat jaren getrouwd. We deden mee aan een fotoshoot voor ALS. Wat een leuke kennismaking. We voelden ons direct op ons gemak wat tot zeer mooie foto’s heeft geleid. We zijn zo blij met het resultaat. Mocht je mooie foto’s willen; denk dan vooral aan Arlette. Ze had zelf leuke ideeën, maar er was ook zeer zeker ruimte voor eigen inbreng. Ik zeg doen

Muis&Ruub

Op 23 aug 2020

Al weer een tijdje terug onze trouwfoto's laten maken door Plinck fotografie. Ze heeft deze speciale dag mooi vastgelegd. Sindsdien veel fotoshoots gedaan met ons steeds groter wordende gezin. Altijd in een prettige sfeer - waarbij de kinderen zich ontspannen voelen - en in goed overleg.

Linda

Op 11 aug 2020

Professionele, leuke fotografe. Denkt met je mee in wat je wilt. Goede kwaliteit foto's en is erg enthousiast met kinderen.

An & Ed

Op 07 aug 2019

Onze 25-jarige bruidsreportage is volledig verzorgd door Plinck Fotografie. Het resultaat was verbluffend, prachtige foto's,met veel creativiteit gemaakt. Plinckfotografie getuigd van een vriendelijke,flexibele maar bovenal professionele werkwijze. Mede hierdoor maar ook door de prima verhouding prijs/kwaliteit is Plinck Fotografie zeer aan te bevelen.

Melissa

Op 10 sep 2018

Leuke fotoshoot gehad samen met de kinderen. Ontspannen sfeer, luistert naar je wensen en heeft oog voor detail. Aanrader!

erica

Op 28 aug 2018

Is een leuke spontane fotogaaf. die goed luister naar wat je wilt en mee denkt over wat leuk of beter kan zijn.

Fabienne

Op 28 aug 2018

Al meerdere malen foto's laten maken met een super resultaat!! Van alle markten thuis..familie, kids, dieren, bruiloft, zwangerschap of cakesmash nix is te gek. Alles gaat in goed overleg en erg fijn om samen te werken. Ik zou Plinck Fotografie dan ook bij iedereen aanbevelen!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation