Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Monette Fotografie Trouwfotografie waar de liefde van afspat

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Monette Fotografie Vraag informatie aan
Mevr. Monique Nederhoff
Landelijk

Van harte met jullie voorgenomen huwelijk

De keuze voor een trouwfotograaf is belangrijk. Want jullie willen jullie trouwdag zo oprecht en ontspannen mogelijk vastleggen. Jullie zoeken een fotograaf die perfect bij jullie past. Iemand met voelsprieten voor emoties. Iemand die onopvallend aanwezig is op jullie feestdag en uiteindelijk dát geeft wat jullie willen: spontane en stijlvolle trouwfoto’s waar liefde, geluk en blijdschap van afspatten. En dat is precies waar ik voor ga.

Van klik tot trouw album

Een klik. Daar begint het mee. Laten we dus eerst kennismaken en ontdekken of we fijn matchen. Doen we dat, dan zet ik jullie bruiloft met watervaste stift in mijn agenda. Top, ik mag jullie dag vastleggen! We houden contact. Stemmen af. En tellen af.

Jullie speciale dag

De trouwdag breekt aan. Ik kan niet wachten om jullie te zien stralen. Ik beweeg me snel maar kalmpjes door jullie feestdag. Op zoek naar pure emoties. Ik doe niet aan verliefde blikken op mijn commando. Dat kunnen jullie natuurlijk allemaal prima zelf. We pakken het lekker ontspannen en oprecht aan. Geniet van de dag, let niet op mij.

Ik focus me volledig op jullie en jullie vrolijke gasten. Een lach, een traan, stapelverliefde blikken, een getuige die trots tekent, het snoepen van die knoeperd van een bruidstaart, jullie waanzinnig mooie ringen, een lolletje, een dansje. De juiste hoek, het perfecte licht. En klik, weer zo’n moment gepakt.

Nieuwsgierig? Bekijk hier mijn portfolio

Eeuwige herinneringen

Terwijl jullie de huwelijksreis en de wittebroodsweken ingaan en alleen maar oog hebben voor elkaar, ben ik druk bezig met het selecteren van de trouwfoto’s, de nabewerkingen en het ontwerpen van jullie album. En dan, een paar weken na de bruiloft, is jullie trouwalbum klaar. Het verhaal van jullie bruiloft is compleet. We bladeren, herbeleven en proosten nog een keer op jullie geluk. Leve de liefde!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ferdie en Martina

Op 30 mar 2022

Voor onze bruiloft waren wij op zoek naar een fotograaf die onze dag kon vast leggen op een manier die ons raakt. We kwamen er snel achter dat Monique de juiste fotograaf voor ons was. We hebben een afspraak gemaakt om elkaar te ontmoeten en dat klikte meteen. Monique is iemand die echt naar jou luistert en zelf met veel creatieve input komt. Ze spaart geen enkele moeite om het perfecte plaatje te schieten. Ze heeft prachtige foto's gemaakt van de waardevolle momenten en dat terwijl je nauwelijks doorhebt dat ze er is. Ook onze gasten vonden Monique niet alleen een goede fotograaf, maar ook een heel leuk persoon. Ze is ontzettend vriendelijk, positief en behulpzaam. Voor de afronding ook niets dan lof! Met veel liefde en geduld heeft ze een prachtig fotoboek voor ons samengesteld. Het is dat we maar één keer trouwen, anders zouden we haar zo weer vragen!

Joyce Schuur

Op 21 nov 2019

Professioneel, meedenkend, uniek, en op zoek naar meer voor de puurheid van elke foto! Elke foto heeft zijn eigen charme en is uniek door zijn uitstraling.

Suzanne

Op 03 jul 2019

Monique heeft prachtige foto's gemaakt van onze bruiloft. Niks is haar te gek, eerst een loveshoot tussen de koeien, daarna mooie trouwfoto's met mijn paard en onze hond en ook balanceren op de kasteelmuur voor het mooiste shot was geen probleem. Monique heeft de meest dierbare momenten vastgelegd, zonder dat je door had dat ze aan het fotograferen was. Super!

Ingrid

Op 27 nov 2018

Monique is een topmens! Prachtige foto’s maakt ze. En daarnaast ook leuk gezelschap om op de bruiloft te hebben. We raden haar zeker aan! Dankjewel Monique voor de prachtige foto’s en de leuke dag!

Myrthe

Op 22 nov 2018

Wij hebben ontzettend mooie herinneringen aan onze bruiloft, mede door de mooie foto's van Monique! Na de loveshoot die we van te voren hadden gehad, waren we helemaal om. Monique heeft een hele prettige en ontspannen manier van werken. Ze weet ongemerkt dichtbij te komen voor de mooiste en scherpste foto's, zonder het bijzondere moment te verstoren. Daarnaast heeft ze een geweldig oog voor details en originele ideeën voor bijzondere foto's. Tijdens de shoot en op onze bruiloft hebben wij ontzettend genoten en plezier gehad. Dit spat er dan ook af op de foto's! Veel bijzondere en afwisselende foto's, waardoor het lastig was om de mooiste uit te kiezen voor aan de muur.

Jantine

Op 21 nov 2018

Monique is een vriendelijke, enthousiaste fotografe! Ze heeft een ontspannen houding en wanneer het nodig is weet ze je op je gemak te stellen of aan het lachen te maken! Monique was de tweede fotograaf op onze bruiloft en ze heeft een hoop prachtige foto's gemaakt! Liggend in het zand of vanuit een dakraampje, ze ging er voor! Sommige foto's waren verassend of origineel, erg leuk om te zien! Ze heeft de sfeer van de dag goed vast weten te leggen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation