Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Marttje Photography Love. memories. lifetime. forever.

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Marttje Photography Vraag informatie aan
Brigade 56
8333 DM Steenwijk

Yes, jullie gaan trouwen!

Dus je zit in de planningsfase van jullie trouwdag? Het kan best wel een taaie opgave zijn, maar ik ben er helemaal voor je en kan je helpen met veel verschillende aspecten van het planningsproces. Wie zijn vertrouwde trouwleveranciers, waarmee is het geweldig om mee samen te werken? Ik kan je een lijst geven! Hoe plan ik mijn tijdlijn? Ik heb ook veel kennis als weddingplanner opgedaan in het verleden en kan je er doorheen praten.

Je droomt van deze dag sinds je verloofd bent (of misschien al veel eerder) en je wilt er zeker van zijn dat deze in zijn geheel wordt vastgelegd, van die kleine openhartige momenten tot de mooie kleine details die je zorgvuldig hebt samengesteld. Daarvoor ben ik hier! Ik kan al deze mooie delen van je dag vastleggen.

Als je via mij boekt, krijg je een uitgebreide huwelijksplanningsgids om je te helpen bij het plannen en voorbereiden van je grote dag. Ook krijg je een fotograaf die zich inzet om jullie verhaal te vertellen; een relaxte fotograaf die je kunt vertrouwen om je dag vast te leggen, je op je gemak stelt voor de camera, een goede band met opa opbouwt en deelt in al jullie plezier. 

Je zult al snel ontdekken dat je niet zomaar een fotograaf boekt, maar iemand die oprecht om je ervaring geeft en er verdomd zeker van is dat het zo goed mogelijk is. 

Als je bij mij boekt dan zijn alle pakketten inclusief:

✔️ Fine art prints
✔️ Aanbevolen leveranciers lijst
✔️ Jullie eigen app met foto's
✔️ Pre-wedding meetings en consulten - persoonlijk/ telefonisch/ zoom/ teams/ skype/ facetime/ thee/ wijn - het maakt niet uit! Je hebt mijn onverdeelde aandacht vanaf dag 1 zodat ik je leer kennen en ervoor zorg dat je niks over het hoofd ziet in het planningsproces
✔️ Hoge resolutie digitale foto's - klaar om af te drukken
✔️ Lage resolutie digitale foto's - klaar voor social media
✔️ Eigen privé online galerij
✔️ Online print store

Wil je meer weten? Kijk dan op mijn website of vraag via deze website informatie op. Dan stuur ik je mijn brochure toe waarin nog meer staat, over wat ik, als fotograaf voor jullie kan betekenen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lia Wemmenhove

Op 27 jan 2023

Marttje heeft onze bruiloft gefotografeerd waar we heel blij mee zijn. Vooraf hebben we een shoot gedaan voor onze uitnodigingen zodat we even aan elkaar konden wennen. Marttje is weddingplanner geweest en heeft dus inzicht hoe een bruiloft verloopt. Ons trouwalbum is ook prachtig geworden we hadden veel keus in het soort materiaal hiervan heeft Marttje voorbeelden zodat je het kan zien en materiaal kan voelen. Wij hebben de foto's voorafgaand aan het trouwen gedaan op advies van Marttje en dat zouden wij ook aanraden! Onze tip ga eens informeren bij Marttje!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation