Maestro Cortador Handgesneden ham volgens Spaans protocol.

Maestro Cortador Vraag informatie aan
Landelijk

BRUIDSTAART of…. BRUIDSHAM !

Maak jullie trouwdag nóg onvergetelijker met het zelf aansnijden van een echte Spaanse jamon ibérico (bruidsham)  Na de huwelijksplechtigheid moet er natuurlijk geproost worden op jullie geluk en toekomst ,wat is het dan nóg feestelijker dit te doen in combinatie met originele handgesneden jamon ibérico.

Vegetarisch?

Zijn enkele gasten vegetarisch? Is geen probleem. Dan nemen we heerlijke Spaanse Manchego kaas mee en snijden ook dit op zijn Spaans. 

Handgesneden ham volgens Spaans protocol. 

Na jaren van oefenen heb ik in Madrid (2017) de titel Maestro Cortador Pofesional ontvangen, in Spanje een hoge onderscheiding. Het betekend dat ik de eerste (tot nu toe enige Nederlandse) Maestro Cortador of wel  ibéricoloog ben buiten Spanje. 

Ik kom graag voor jullie een jamon ibérico voor, tijdens en na de plechtigheid flinterdun met de hand en volgens Spaans protocol uit snijden voor de gasten.  Uw gasten kunnen natuurlijk ook tijdens het snijden alles vragen over het product jamon, de soorten, kwaliteiten, voeding, vrije leef-stijl en gebieden. Ik beantwoord ze graag tijdens het ham snijden.

Presentatie en aandenken. 

Het is ook mogelijk om jullie namen en datum op de schaal te presenteren. 

Ook leuk is een kleine (Spaans) gift mee te geven einde van het feest met jullie foto, woning of favoriete plekje erop als blijvend aandenken.  

Ik bespreek de mogelijkheden graag én geheel vrijblijvend met jullie.  

Vrijgezellen avond of dag. 

Natuurlijk kan je ook al een voorproefje nemen op de mooie dag met een eventueel te vieren vrijgezellendag. Wij verzorgen met onze Cortador university workshops/ masterclasses over alles wat ibérico is of het maken van Spaanse TAPAS specials.  Echt voor genieten met je eigen beste vriend(innen). 

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Maestro Cortador
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation