Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

LED Verlichte Dansvloer Dansvloer huren voor een écht feest?

LED Verlichte Dansvloer Vraag informatie aan
Dhr. K. van der Weijden
Stationsweg 3
4191 KK Geldermalsen

Van harte met jullie voorgenomen huwelijk


Met een LED verlichte dansvloer op je bruiloft, bedrijfsfeest of elk ander event is het meteen duidelijk waar gedanst mag worden! Deze lichtgevende dansvloer komen we bezorgen, leggen we neer en komen hem na het feest weer ophalen. Bedienen van deze vloer met ingebouwde lampen is kinderlijk eenvoudig. Onze verlichte dansvloeren zijn er in verschillende formaten en soorten, al vanaf €675,- inclusief BTW. Staan jullie binnenkort ook uit je dak te gaan op een van onze verlichte dansvloeren? Boek dan direct een dansvloer, vraag een offerte aan ons bel ons eventjes als je nog vragen hebt! 

VLAK dansvloer huren?


Met de LED vlak vloer speelt de lichtshow zich af in verschillende gekleurde vlakken op de dansvloer onder je dansende vrienden of collega’s. Hij is er in diverse formaten en met een paar vooraf ingestelde programma’s en lichtsterkte’s is bedienen een eitje! Deze vloer is al te huur vanaf €675,- inclusief BTW.

PIXEL dansvloer huren?


Met de LED pixel vloer bestaat de verlichting uit allemaal lichtgevende stippen (pixels), welke gezamenlijk afwisselende patronen kunnen maken. Ook deze vloer leveren we in een aantal formaten en hierbij wordt een controller met een aantal vooraf ingestelde programma’s geleverd. Deze dansvloer verhuren we vanaf €750,- inclusief BTW.

Verlichte dansvloer huren: Pixel of LED vlak?


Als je een verlichte dansvloer gaat huren heb je keuze in welke lampen er in je dansvloer zitten. Dit kunnen bij ons “vlakken” of “pixels” zijn. Beiden zorgen ze dat de vloer een lichtgevende dansvloer wordt, maar de uitstraling is nét even anders. Bij een LED vlak vloer maak je een hint naar de “oldskool dansvloer” uit de jaren 70 en 80, die in veel disco’s en dancings lag. Niettemin kun je hiermee natuurlijk ook een moderne uitstraling bieden. De LED vlak vloer is dus geschikt voor élk feest! De LED pixel vloer heeft een moderne uitstraling en je hebt helemaal het gevoel dat je een club binnenloopt. Met de LED pixels die op de lichtgevende dansvloer panelen zitten kunnen er leuke en snelle patronen en kleuren worden gemaakt. Ook de LED pixel vloer zal dus niet misstaan op jouw bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest of wélk feest dan ook! 

We kunnen ons goed voorstellen dat je nog vragen hebt over welke vloer je zou willen kiezen. Neem contact met ons op of bekijk eerst of jouw vloer op jouw gewenste datum nog beschikbaar is. En wie weet sta jij dan binnenkort op onze vloer te dansen! 

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor LED Verlichte Dansvloer
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation