Klein Zwitserland Ede Wij vertalen uw specifieke wensen graag naar uw mooiste dag.

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Klein Zwitserland Ede Vraag informatie aan
Lunterseweg 44
6718 WE Ede

Welkom

Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie in Ede? Dan bent u bij Klein Zwitserland aan het juiste adres. Deze rustige locatie biedt zowel binnen als buiten voldoende mogelijkheden om de mooiste dag van uw leven volledig naar uw wens te vieren. Met de vele mogelijkheden bij Klein Zwitserland kunt u met het hele gezelschap uw bruiloft van a tot z vieren op één locatie. Zo kan er een officiële huwelijksvoltrekking plaatsvinden, is er voldoende ruimte om uw gasten te ontvangen en in de avond ook nog te laten genieten van een heerlijk diner en eventueel een aansluitende feestavond.

Elkaar het ja-woord geven

Op de belangrijkste dag van uw leven wilt u volledig ontzorgd worden. De locatie moet perfect zijn, alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn en u en uw gasten moeten volledig in de watten worden gelegd. Elkaar het ja-woord geven bij Klein Zwitserland Ede betekent niet alleen dat u trouwt die dag. Het betekent tevens dat u ten volle teugen kunt genieten van de mooiste dag uit uw leven. Zorgeloos genieten van ieder moment.

Trouwen voor de wet

De ruimtes van Klein Zwitserland lenen zich perfect voor uw bruiloft. Daarnaast mag hier ook officieel de huwelijksvoltrekking plaatsvinden. Zo kunt u zorgeloos genieten van alle momenten tijdens de mooiste dag van uw leven op één locatie.

Receptie, diner of feest

Klein Zwitserland biedt zowel mogelijkheden voor het geven van een receptie, diner of feest. Door de indeling van de verschillende ruimtes kan dit zo groot of klein gemaakt worden als u wenst. Op deze manier is de ruimte altijd precies groot genoeg voor uw gezelschap. Ook het diner kan geheel verzorgd worden. Naast de gerechten die natuurlijk op de kaart staan, kan er samen met de chef-kok een volledig diner samengesteld worden met het aantal gangen naar wens. Ook is een aansluitend feest geen uitzondering.

De mogelijkheden :

Trouwen voor de wet

Trouwfeest zowel binnen als buiten

Dineren met klein gezelschap

Dineren met groot gezelschap

Bruidsreportage

Speciale opties

Ieder huwelijk is uniek en daarmee ook iedere bruiloft. Heeft u dus speciale wensen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact op met onze partymanager, Corné Dikmans. Hij kan alle wensen met u bespreken.

Meer informatie

U bent van harte welkom om Klein Zwitserland te komen bekijken. Wanneer u contact met ons opneemt middels info@kleinzwitserlandede.nl of belt met Corné Dikmans of Rien Kaan zullen we een afspraak met u maken.

De manager zal u rondleiden en denkt met u mee betreffende uw wensen en onze mogelijkheden

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Irma

Op 09 sep 2020

Top bruiloft gehad! Dank Rien & Corne!

Harry

Op 09 sep 2020

De receptie vanwege ons 50-jarig huwelijk was perfect geregeld. Bediening rustig en vriendelijk. Het borreluurtje was hierdoor gezellig. Het eten (koud, warm buffet en het dessert) was uitstekend, lekker en in ruime mate. De entourage rustig en ontspannen. Op deze wijze dit vieren kan ik van harte aanbevelen!

Trea

Op 24 sep 2018

Super mooie locatie. We hebben hier gisteren een 25 jarig jubileum van twee hele lieve mensen mogen vieren. Alles was tot in de puntjes geregeld, vriendelijke en vlotte bediening. Buffet met BBQ en ijsbuffet toe goed verzorgd werd tijdig aangevuld �en het was heerlijk smullen allemaal. Kortom mijn complimenten voor het geheel. Zal zeker mensen/vrienden adviseren om hier voor feesten en partijen naar toe te gaan of om gewoon een hapje te eten.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation