Kindvriendelijke Bruiloft Voor ieder budget een passend pakket!

Kindvriendelijke Bruiloft Kindvriendelijke Bruiloft
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Kindvriendelijke Bruiloft Vraag informatie aan
Landelijk

KINDVRIENDELIJKE BRUILOFT.NL WAT DOEN WIJ?

Het is jullie vast niet onbekend. Jullie zijn aanwezig op een bruiloft of feest en tussen alle gasten wordt er druk tikkertje gespeeld, vliegen de ballonnen door de lucht en de tafel die bedoeld is voor de kinderen staat er maar verlaten bij. Op die ene ouder na die de kleurplaat van zoon of dochter dan toch nog even wilt afmaken.

Maar de kinderen? Die breken de (spreekwoordelijke?) tent af.

Mijmerend over jullie eigen bruiloft beginnen jullie te twijfelen. “Dan toch maar een feest waarin we de ouders vragen hun kinderen thuis te laten?! Dan kan iedereen tenminste rustig zitten. Eten. En wordt de boel tenminste niet afgebroken…”

En zodra jullie dat denken, denk dan eens aan ons! Kindvriendelijke Bruiloft. Kindvriendelijke Bruiloft bestaat uit een team wat bruidspaar en hun genodigden ontzorgt daar waar het gaat om de kleine aanwezige gasten. Ons team houdt toezicht op de kinderen en biedt de kinderen legio mogelijkheden aan vermaak.

Niet alleen jullie als bruidspaar zullen mooie herinneringen maken, maar ook alle kinderen en natuurlijk alle andere genodigden zullen nog lang napraten over jullie bijzondere dag.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Samantha

Op 15 nov 2018

Vandaag zijn wij getrouwd met een zeer gevarieerd kindergezelschap. In totaal 22 kinderen. De jongste dame was 2 jaar. De oudste jongeman was 17. Daartussen zaten kinderen van alle leeftijden. Het entertainmentteam zorgde voor entertainment voor ALLE leeftijden, wat er voor zorgde dat wij, als bruidspaar, maar ook alle andere ouders echt werden ontzien. Dit hoorden we later ook terug. "Als je je niet bezig wilde houden met de kinderen, hoefde dat ook niet." En dat was waar. Tijdens het eten werd er ook voor de grote bende van 22 gezorgd. In een woord: Fantastisch! Wij kunnen het iedereen aanraden! De kinderen hebben zich vermaakt en wij hebben genoten!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation