Kelly's Hairdesign

(1)

Beoordeel

Schoonheid is een balans tussen innerlijk en uiterlijk.

Bruidsarrangement

Gefeliciteerd met het aanstaande huwelijk..!

Leuk dat je een kijkje komt nemen bij Kelly’s Hairdesign. Zoals de foto’s laten zien zijn wij meer dan gekwalificeerd in het aanbrengen en creëren van originele, klassieke en moderne bruidskapsels met bijhorende make up.

Hoe gaan wij te werk?

De dag van de bruiloft is de belangrijkste en mooiste dag van je leven. Over 25 jaar wil je met kinderen en kleinkinderen op de bank zitten en trots de foto’s van jou bruiloft laten zien.

Hiervoor nodig ik je eerst uit voor een kennismakingsgesprek waarin de wensen en mogelijkheden worden besproken. Tijdens dit gesprek proberen wij samen een beeld te creëren van uw wensen. In dit gesprek zal ik proberen met jou mee te denken om het eindresultaat zo kloppend mogelijk te maken. Daarom beschik ik over diverse accessoires en lever ik diverse mogelijkheden voor voller en/of langer haar doormiddel van Clip-in extensions. Dit gebeurd in een persoonlijke sfeer waardoor ik volledig gericht ben op uw bruiloft.

Na het kennismakingsgesprek volgt de proef make-up en het proefkapsel. Wederom zal dit gebeuren in een persoonlijke sfeer waarbij de aandacht volledig op jou als bruid ligt. Het is tenslotte jou dag waarin alles in het teken van jou en je partner moet staan.   

Vervolgens breekt dan eindelijk de grote dag aan en gaan jullie trouwen.

Op deze dag zijn er diverse mogelijkheden, Deze worden uiteraard duidelijk uitgelegd in het kennismakingsgesprek. Zo bestaat de mogelijkheid om onder andere make-up en kapsel op locatie te verzorgen, het verzorgen van een Touch up voor dat de bruidsfoto’s genomen worden en het verzorgen van een complete andere look voor tijdens het bruidsfeest.

Mijn salon is gelegen in Pijnacker (Zuid-Holland). Bekijk en volg ook onze facebook voor actuele foto's en en updates

015-8300980

Pijnacker-Berkel en Rodenrijs

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

1 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Joyce

5

op 02-07-2018

Supergoed en gezellig geholpen bij mijn proefmakeup en proefkapsel! Onwijs tevreden de deur uit gegaan! En nu op naar de grote dag!

Ga naar een verwante categorie

Pijnacker-Berkel en Rodenrijs

015-8300980