Kasteel Meerwijk Trouwen in stijl!

Vraag informatie aan
Gemaalweg 21
5221 CH 's-Hertogenbosch

Organiseer jullie onvergetelijke trouwdag bij ons op Kasteel Meerwijk.

Kasteel Meerwijk ligt op een steenworp afstand van het bruisende 's-Hertogenbosch. Slechts 5 autominuutjes of een kwartiertje fietsen en u bent al in het centrum van de stad. Kasteel Meerwijk is een uniek kasteel uit 1850 gelegen aan de Dieze in het beschermde natuurgebied tussen 's-Hertogenbosch en de Maas met haar kasteeltuin van ruim anderhalve hectare. Kasteel Meerwijk is een officiële trouwlocatie van de gemeente 's-Hertogenbosch. Uiteraard hoort een buitenbruiloft, buitendiner of een buitenreceptie tot de mogelijkheden. De tuin heeft diverse prachtige plekjes voor het maken van fotoreportages.

Kasteel Meerwijk biedt twee zalen, twee grote terrassen en een ruime bar faciliteit om uw bruiloft, diner en feest optimaal te laten verlopen. Elke bruiloft geschiedt op exclusieve basis. De salon met uitzicht op de rivier De Dieze heeft een oppervlakte van ca. 85m2 met aansluitend een buitenterras van ca.125 m2. Het bargedeelte heeft een oppervlakte van 60 m2 en De grote zaal heeft een oppervlakte van 120 m2 met een buitenterras van 130 m2.

Alle faciliteiten hebben hun eigen privacy en stijl, maar staan met elkaar in open verbinding zodat voor grote groepen altijd ruim voldoende plaats is. Zo kunnen wij zowel grote bruiloft partijen faciliteren maar ook kleine intieme bruiloften voor u verzorgen.

Kasteel Meerwijk heeft een zeer royale bruidssuite ter beschikking met grote badkamer voorzien van een bubbelbad en een stoomcabine. Het ontbijt voor het bruidspaar wordt hoofdzakelijk samengesteld met biologische producten uit de streek en aangevuld met specialiteiten zoals olijfolie uit onze eigen boomgaarden in Puglia, Italië en eieren van onze eigen kippen.

Wij bieden in overleg met u gevarieerde catering mogelijkheden voor lunch, receptie en diner, barbecues en lopende buffetten.

Bekijk website
+9 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Kasteel Meerwijk
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation