Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Juwelier Royals Apeldoorn Juwelier Royals Apeldoorn, uw vertrouwde trouwringencentrum in Gelderland

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Juwelier Royals Apeldoorn Vraag informatie aan
Hoofdstraat 65
7311 JV Apeldoorn

Juwelier Royals is een toegankelijke juwelier in Apeldoorn.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om tijd te nemen voor het uitzoeken van de belangrijkste sieraden in het leven, jullie trouwringen. Ons professioneel advies zal jullie meer inzicht geven in de materialen, oppervlakte behandelingen en versieringen van jullie specifieke keuze.

Wij doen dat graag in een rustige omgeving bij het genot van een kopje koffie. Het enige wat jullie mee moeten brengen is tijd, het kost ongeveer een uur om alle mogelijkheden samen te ontdekken en jullie keuze heel individueel vast te leggen.

Mocht je al ringen bij ons hebben gekocht, dan maakt ons atelier het mogelijk om ze gunstig te laten vergoten en of verkleinen indien nodig. Onze extra service geeft jullie de mogelijkheid om bij ons gekochte trouwringen jaarlijks gratis te laten polijsten.

Als trouwringencentrum hebben wij een zeer uitgebreide collectie aan merken en vinden jullie zeker het mooiste paar binnen jullie budget. Mocht je de tijd hebben gevonden, dan zijn jullie zeker welkom op ons adres in Apeldoorn, en ziet ons team er naar uit jullie te mogen ontvangen.

Mag ook het uitzoeken van de ringen een onvergetelijk moment voor jullie worden bij Juwelier Royals!

Tot gauw!

Team Juwelier Royals Apeldoorn

Wil je meer lezen over Juwelier Royals Apeldoorn? Ga dan naar de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sabrina & Roy

Op 05 may 2021

Heel prettig geholpen in de trouwringenstudio bij Juwelier Royals. Nemen echt de tijd en geven goed advies.

Sharon

Op 13 feb 2019

Heel erg prettig geholpen door het team van Royals Apeldoorn. Ze hebben een grote collectie aan trouwringen. En ook heb ik sieraden kunnen aanschaffen voor bij mijn trouwjurk.

Kees

Op 13 feb 2019

Zeer vriendelijk, behulpzaam personeel. Nemen alle tijd voor je! Wij voelde ons zeer op ons gemak. Een echte aanrader! wij hebben onze trouwringen ook hier gehaald. en wij kunnen volgend jaar ook nog terug komen om onze ringen gratis te laten polijsten!!! Geweldig!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation