Jenneke Lok Fotografie Gedreven door passie maak ik op ongedwongen wijze pure en persoonlijke foto's

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Jenneke Lok Fotografie Vraag informatie aan
Korhoenweg 65
7971 DN Havelte

Bruidsfotografie

Op ongedwongen wijze verzorg ik jullie bruidsfotografie

Jullie trouwdag is er een om nooit te vergeten. Het is belangrijk dat deze dag goed in beeld gebracht word. Zoals jullie zijn, maar ook hoe de dag is geweest. Door mijn ongedwongen manier van werken voelen jullie je op je gemak. Hierdoor komen jullie ontspannen op de foto. Dit zien jullie terug in mijn bruidsfotografie.

Als bruidsfotograaf vind ik het belangrijk dat de mooiste dag van jullie leven ook zo op de foto word gezet zoals jullie hem zelf herinneren. Niet alleen jullie als bruidspaar, maar ook de familie en vrienden welke die dag aanwezig zijn, spelen een belangrijke rol in jullie leven en maken de dag compleet. De emotie, de blijdschap en het geluk worden vereeuwigd op de foto's. Hiermee creeer je een herinnering waarmee je weer word teruggebracht naar dat ene moment. Daarom wil ik graag jullie bruidsfotografie vezorgen.

Prijsindicatie

Voor een 8 uur bruidsreportage betaal je 1295 euro.
Je krijgt hiervoor:

* Minimaal 300 hoge resolutie foto's op USB stick in luxe opbergboxje

* Trouwalbum 25x25 cm met 40 pagina's

* Trouwalbum aangeleverd in Luxe opbergbox

* inclusief btw en reiskosten binnen nederland

* Je mag zelf de foto's voor je album uitkiezen 

Voor meer prijzen neem dan een kijkje op mijn website https://www.jennekelok.nl/bruidsfotografie/

Zijn jullie benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen en wat de verdere mogelijkheden zijn?
Neem dan gerust contact met mij op via email of het contactformulier, bellen mag natuurlijk ook.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Gerrit en Thamara

Op 16 dec 2018

Afgelopen september zijn wij getrouwd in park Ramswoerthe te Steenwijk en hadden ons huwelijksfeest in Lemmer. De gehele dag had Jenneke foto's gemaakt en dit was super! In de voorbereiding neemt ze alle tijd voor je en geeft ze duidelijke uitleg. Ze biedt leuke pakketten (fotos maken en album kiezen) aan voor een goede prijs! Op de dag zelf mooie foto's gemaakt en de weken na de bruiloft gaf ze een mooie, professionele afwerking van de foto's en hebben we uiteindelijk daardoor een prachtig trouwalbum waardoor we de dag vaak kunnen herbeleven!

Danny en Noëlla

Op 10 dec 2018

Tijdens de trouwbeurs van Oirschot kwamen wij in contact met Jenneke. Haar showcase sprak ons meteen heel erg aan. Ook het contact voelde goed. Al snel besloten wij om Jenneke te vragen voor onze grote dag. In mei 2018 zijn wij getrouwd en heeft Jenneke onze grote dag vast gelegd. Het contact voelde heel erg vertrouwd. Ze had veel geduld en onze wensen werden heel de dag door constant bewaakt. Ook met ons zoontje van 4 klikte het meteen goed en Jenneke wist goed met hem om te gaan wat weer resulteerde in geweldige en emotionele foto’s! Na de grote dag ook fijn contact gehouden en we konden al snel al onze foto’s zien om deze vervolgens uit te zoeken voor in het boek. De foto’s waren allemaal zo mooi dat kiezen niet mee viel (dus ben gewaarschuwd

Anjo

Op 21 nov 2018

Super fijne fotografe! Prettig contact in de aanloop van onze bruiloft en erg fijn op de dag zelf. Wij zijn helemaal tevreden met de foto's en het fotoboek!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation