Inze Meijer Make-up Artist Beleef de passie, de diversiteit, de professionaliteit en het enthousiasme van mijn werk.

Inze Meijer Make-up Artist Inze Meijer Make-up Artist
5 5 11 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Inze Meijer Make-up Artist Vraag informatie aan
Zwolle

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen. Wat fijn dat je mijn pagina voor informatie rond bruidsmake-up en hairstyling bekijkt.

Als je trouwjurk is besteld, wordt het tijd om na te denken over je haar en je make-up.

Doe dit tijdig, dan ben je verzekerd van een plaats in mijn agenda.

Een bruidsmake-up is een zeer speciale 3-in-1 make-up, die ook de hele dag perfect moet blijven zitten.

Ten eerste is het een dag-make-up, die niet te fel overkomt bij het daglicht.

Ten tweede is het ook een avond-make-up, die ‘s avonds bij lamplicht nog goed te onderscheiden is.

En ten derde moet het een foto/film make-up zijn. Een camera ziet namelijk 2-dimensionaal en daardoor weinig diepte. De make-up zorgt ervoor, door middel van schaduw en highlight, dat je voldoende diepte in het gezicht houdt, waardoor je stralend op de foto komt.

In de afgelopen jaren heb ik meegedaan aan de Make-up Award van Nederland, waarbij ik 4 maal genomineerd ben en 1 keer de Publieksprijs in ontvangst mocht nemen en 1 keer de Award gewonnen heb in de categorie Vrij Werk.

Proefsessie

Ongeveer twee maanden van te voren maak je een afspraak voor een proefsessie, dit vind ik belangrijk, omdat je dan precies kunt aangeven wat je wilt en vooral, wat je niet wilt. Je hebt natuurlijk al rondgekeken op internet wat jij leuk vind. Ik heb zelf ook op Pinterest verschillende borden geplaatst ter inspiratie. Kijk daar gerust op. https://nl.pinterest.com/inzemeijer/  Het is fijn als je een foto van je jurk meeneemt. Ook belangrijk is dat je de accessoires die je hebt meeneemt naar de proefsessie, zoals een sluier, sieraden en /of haarversierselen. Ik heb zelf ook haaraccessoires waaruit je kunt kiezen. Ook de kleur bloemen en kleur pak van je aanstaande is belangrijk om te weten bij de kleurkeuze van de make-up. Ik maak aantekeningen en foto’s, zodat ik later precies weet wat we hebben afgesproken. We zijn klaar wanneer jij tevreden bent!

Wanneer je te kort of te dun haar hebt voor je favoriete bruidskapsel, is het mogelijk dat ik een strook echt Europees haar in je kapsel verwerk. Dat is de Flip-in. Het is er in 3 verschillende lengtes en vele kleuren. Jouw kleur zit er zeker bij. Vraag er gerust naar bij je proefsessie.

Trouwdag

Op je trouwdag kom ik bij jou thuis of op de locatie waar je bent, om je haar en make-up te verzorgen, zoals ik dat heb gedaan tijdens de proefsessie.

Ook help ik je, als je dat wilt, met het aankleden. Dit doen we tussen de make-up en het kapsel door, zodat jij klaar zit, wanneer de bruidegom in spe zich aankondigt. Ik heb inmiddels meer dan 25 jaar ervaring, dus ben in elke situatie gewend me te voegen naar de wensen van jou en evt. je vriendinnen en/of familie. Ook zij kunnen hun haar en make-up door mij laten verzorgen.

Touch-up

Het kan zijn dat je er ’s avonds, voor het grote feest, er anders wilt uitzien. Ik kan dan bij de locatie komen om je make-up en/of kapsel in een andere stijl te doen. Had je overdag losse krullen, maar wil je ‘s avonds een opgestoken kapsel, of zou je juist ‘s avonds zonder de sluier prachtige losse krullen willen met andere assesoires, dan kan dat allemaal. Je make-up kan ‘s avonds ook wat meer aangezet worden.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Matthea

Op 03 jul 2020

Op 12 juni 2020 gingen wij trouwen en Inze deed mijn kapsel, make-up en nagels. Ik was erg tevreden met het resultaat en het was ook heel gezellig om de dag met haar te starten. Inze is heel prettig in het contact en heeft goed naar mijn wensen geluisterd. Ik droeg nooit lippenstift, maar Inze zocht een kleur uit die bij mij paste en ik was spontaan verliefd. Je merkt echt dat ze een professional is en ze geeft ook leuke tips voor je dagelijkse make-up.

Anita

Op 01 jul 2020

Inze voelde haarfijn aan wat ik wilde. Een vakvrouw die goed luistert en goede tips mee geeft. De dag zelf was bloedheet; maar toch had ik een prachtige makeup die de hele dag bleef zitten. Ik straal op alle foto's, dank je wel!

Miriam

Op 04 nov 2019

Ik was heel blij met het resultaat! Ik voelde me helemaal happy met de make-up en mijn gekrulde haar op mijn bruiloft en alles is de hele dag blijven zitten. Bovendien vond ik het ook erg gezellig. Je kon merken dat ze veel kennis had van wat ze deed en ze deed het met liefde en hield ook rekening met mijn wensen. Zeker aan te raden!

Riëtte

Op 22 sep 2019

Inze heeft mijn visagie en kapsel prachtig gedaan. Gewoon thuis, in een fijne, rustige sfeer zonder hectiek. Heel fijne start van de dag

Victor & Morena

Op 21 aug 2019

Geweldig hoe mooi je mij hebt gemaakt met de make up en haren! Helemaal tevreden dankjewel!

Tineke Terpstra

Op 06 may 2019

op vrijdag 26 April mocht ik trouwen en mijn haar en make-up zijn gedaan door Inze meijer . Het was fantastisch . heel de dag was ik mooi . Raad iedereen Inze aan . Dank je wel Inze meijer .Het was een top dag.

Ettina en Gijs

Op 01 oct 2018

Supermooie make-up en kapsel op mijn bruiloft door Inze. Alles bleef de hele dag goed zitten, geen omkijken naar...Ze luistert goed naar wat je wel en niet wilt en heeft goede ideeen. Daarnaast is Inze ook nog eens heel erg leuk en gezellig en helpt ze je ook nog eens in je jurk als je dat wilt..en dat alles op locatie! TOP!

Alice

Op 25 sep 2018

Supermooi voelde ik mij die dag dankzij de mooie make-up. Ook mijn dochters zagen er geweldig uit.

Jantine

Op 19 sep 2018

Wauwww wat was het plaatje compleet. Stralende foto's. Mijn jurk met een opgestoken bohemian kapsel dat perfect bleef zitten ondanks dat ik fijn, dun haar heb maakte zij er een perfecte bos van. Mijn make-up dat ook echt bij mij paste. Meer dan lof - zo blij mee als ik de foto's terugkijk. Leuke samenwerking met haar. Ze is rustig, weet precies wat bij je past en bleef ondanks dat ik aan de late kant was netjes haar werk afronden en raffelde het niet af om op tijd te zijn. Dan maar iets later en een perfect zittend kapsel. Echt zoveel complimenten gehad.

Madelon

Op 19 sep 2018

Wat was het een goede beslissing om Inze te vragen voor onze bruiloft. Ik voelde me gelijk om mijn gemak en Inze wist precies het kapsel en de make up look te creëren die ik in gedachten had. Ik voelde me prachtig en toch lekker mezelf. Ook veel complimenten ontvangen van onze gasten. Mede dankzij jou heb ik de hele dag gestraald, dank je wel!

Sophie

Op 15 sep 2018

Tijdens de proefsessie voelde ik mij al gauw op mijn gemak. Wat hebben wij gelachen die dag! Inze is een hele lieve, warme en vooral en een echte vakvrouw! De ochtend van de bruiloft werd ik heerlijk in de watten gelegd. Ik heb mij de hele dag mooi gevoeld. En ook mijn moeder en zus konden nog even de haren en make up laten doen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation