Het Katshuis Trouwen op het Katshuis is ultiem genieten van een heerlijke dag, de dag van je leven!

Vraag informatie aan
Noordlangeweg 34
4485 PK Kats

Bruiloft van je dromen op het Katshuis

Stel je voor: het moment van je leven op een heerlijke, zonnige dag. Je loopt door de mooi versierde Eikenlaan waar je tijdens een schitterende ceremonie het ja-woord gaat geven.  De taart wordt aangesneden onder de sfeervolle Notenbomen en de mooi gedekte tafels staan klaar in de idyllische Rozenlaan. Dat kan op het Katshuis.

Het Katshuis en de tuinen zijn normaal gesproken niet publiekelijk toegankelijk. Echter, de sfeervolle tuinen en het fraai gedecoreerde Katshuis lenen zich uitstekend voor een schitterende en onvergetelijke bruiloft met mooie intieme momenten. Het was daarom gewoon logisch om het huis en de tuinen open te stellen voor een aantal mooie bruiloften per jaar.

Achter het Katshuis is voldoende eigen parkeerterrein. Uw gasten worden ontvangen en begeleid naar het pleintje tussen de Oranjerieën, waar de ceremonie plaatsvindt. De witte stoelen staan klaar, witte linten eraan voor een feestelijk effect, een witte spreekgestoelte en een fraaie tafel voor het tekenen. Alles in de juiste stijl en sfeer voor een onvergetelijke dag.

Het aansnijden van de taart kan plaatsvinden onder de gezellige Notenbomen of in de idyllische Rozenlaan. De statige Eikenlaan is de juiste entourage voor lange mooi en rijkelijk gedekte tafels. Je waant je in Italiaanse sferen. Voor een meer informeel diner worden de tafels gedekt in de Rozenlaan.

Bij slecht weer wordt het diner naar de schitterende Tuinkamer verplaatst, een schitterende kamer met hoge plafond en indrukwekkende ramen. Hier kunnen ongeveer 60 mensen genieten van een diner.

Bekijk website
+11 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Het Katshuis
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation