Es-Ster Voor de mooiste en lekkerste bruidstaarten

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Es-Ster Vraag informatie aan
Dijkstraat 41
8701 KC Bolsward

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen

Voor de GROTE dag moet er heel wat geregeld worden, waaronder een bruidstaart. Of u nu kiest voor een klassieke gestapelde taart, een taarten buffet, cupcakes, cake-pops of koekjes het kan allemaal naar jullie smaak en wensen.De taarten worden veelal met biologische streekproducten gebakken. Wat de smaak ten goede komt.

Voor proef sessie

Van de buitenkant een plaatje en te mooi om aan te snijden, van binnen hemels lekker. Maak een afspraak voor een proefsessie. U krijgt verschillende cakes en vullingen. Jullie kunnen met z'n tweeën al voor genieten van al het lekkers met een kop koffie of thee erbij. Heeft u een keus kunnen maken en wilt u een bruidstaart bestellen, dan worden de kosten voor de proef sessie à 30,00EUR verrekend met jullie bruidstaart.

Bruidstaart

Wilt u een bloemen-, witte-, fleurige bruidstaart, cupcake of een cake-pop? Weet u welke smaak /smaken? Kom gerust langs om het goed door te spreken, het moet immers jullie bruidstaart worden.

Wat u verder nog weten wilt

* Prijzen van de bruidstaarten beginnen van 4,00 EUR per persoon, minimaal 20 personen

* De taarten worden afgeleverd op locatie.

* De eerste 20 km zit bij de bruidstaart inbegrepen, de volgende km's worden 0,50 EUR per km gerekend.

* Het is mogelijk om een etagere of plateau in bruikleen te krijgen.

* Ik vraag een aanbetaling van 50%.

* Het resterende bedrag van de bruidstaart 2 weken voor de bruiloft betalen.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met mij (Esther Sonderen) via info@es-ster.nl of 0515-335450 tijdens openingstijden winkel

Es-ster is een winkel in stoffen en garens. het pand wordt gedeeld met optiek Peter. Achterin de winkel is een grote keuken waar de taarten gebakken en gedecoreerd worden. 

Esther is PME gecertificeerd

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Femke

Op 08 nov 2018

vandaag de Pokemontaart voor me zoontje opgehaald die vierde zijn 6de verjaardag! de taart was echt heel lekker en super mooi! zeker een aanrader..en er blijft nog genoeg over om de volgende dag nog een heerlijke stukje taart op te peuzelen jummmmiiee

Marieke

Op 02 oct 2018

Wat een service en snelheid. Als ze het niet in haar voorraad heeft kijkt ze of ze het kan bestellen en dat wordt keurig netjes en heel vlot in overleg gedaan. Je wordt echt heel goed geholpen en zo snel het kan. In mijn geval heel snel!! Top service

Peter

Op 06 sep 2018

Esther is een gedreven vakvrouw. Niet bang om risico's te nemen. Ze heeft altijd een doel voor ogen en gaat daar dan voor de 100% voor, zowel met haar haak- en breiprojecten als met haar bak- en taartprojecten!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation