Erve Hulsbeek Kom vrijblijvend langs voor een informatief gesprek, wij ontvangen u graag.

5 (5 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Oude Almeloseweg 13
7576 PE Oldenzaal

De exclusieve locatie van Buitenplaats Erve Hulsbeek in combinatie met de sfeer die zij uitstraalt, dragen bij aan een speciaal gevoel op deze bijzondere dag. Wij kunnen de gehele dag verzorgen: van huwelijkceremonie tot overnachten in de prachtige bruidssuite, zodat u alleen maar hoeft te genieten. Wij adviseren u graag over het samenstellen van deze dag. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan vrijblijvend langs voor een informatief gesprek.

TROUWCEREMONIE

Erve Hulsbeek is een officiële trouwlocatie. Je kunt elkaar het Ja woord geven in de Serre met uitzicht over de tuin, in de knusse Pronkkamer of, bij mooi weer, buiten op het terras bij de Springervijver.

DAGBRUILOFT

U kunt uw dag op verschillende manieren invullen. Kiest u een bruidstaart of High Tea? De Springertuin is een prachtig decor voor uw fotoshoot. Geniet daarna van een uitgeserveerd diner, een luxe buffet of een informele barbecue.

AVONDBRUILOFT

Na een opfrismomentje kan het avondfeest beginnen. Wij bieden u diverse sfeervolle ruimtes voor verschillende groepsgroottes en geschikt voor iedere denkbare avondbruiloft. Een band of DJ maakt uw avondfeest compleet. 

OVERNACHTEN

Een romantische overnachting in onze prachtige bruidssuite met sauna en bubbbelbad. Uw feest nog een dag verlengen? Reserveer voor uw gasten een kamer in ons hotel en sluit af met een heerlijk ontbijtbuffet.

Bekijk website
+11 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Tanja

Op 05 feb 2020

Het was prachtig! Een fantastische locatie, en alles was tot in de puntjes verzorgd. Lieve Sonja nogmaals bedankt voor de goede zorgen en de prachtige dag

Armand & Samantha

Op 05 feb 2019

Gisteren, 8 mei 2015, getrouwd op Erve Hulsbeek. Zowel de fotoshoot, huwelijksvoltrekking als het feest daar gevierd. Ik kan maar 1 ding zeggen en dat is dat Sonja en haar personeel zo intens meedenken en doorwerken dat is onvoorstelbaar. Ze doen altijd een stapje extra en zijn open en geven je een gevoel dat het jouw dag is! Juist de details zijn zo belangrijk op een bruiloft en wij hebben genoten van onze gasten en de intieme sfeer maar ook van de prachtige locatie en mensen van Erve Hulsbeek! Respect en bedankt!!

pieter

Op 05 feb 2019

Op 12 mei jl. mochten wij bij jullie onze onvergetelijke trouwdag vieren. De hele dag mochten we doorbrengen op jullie fantastische locatie. Alles was tot in de puntjes geregeld. Ook de periode voor onze trouwerij tijdens de voorbereidingen, hebben wij als zeer prettig ervaren. Een goede en fijne communicatie en het samen uitdenken om onze dag onvergetelijk te maken. Zowel wij zelf als de gasten zijn erg enthousiast over jullie locatie en jullie als team! Sonja en de rest van het team, enorm bedankt!

Rene

Op 24 sep 2018

Wat een fijn en zeer laagdrempelig gastvrij ontvangst. Geweldig meedenkende gastvrouw. We sliepen de laatste nacht van het bestaan in koetshuis. Maandag 13 november gaat dit deel van het hotel plaatsmaken voor nieuwbouw. Wij gaan zeker medio september 2018 terug om de nieuwbouw te bekijken. Dit zou medio juni 2018 opgeleverd worden. De keuken en bediend personeel krijgen een dikke 10. Het ontbijt was suprieur en ook hier de bediening weer een dikke 10. Absoluut een aanrader, mooie omgeving voor elke leeftijd met of zonder kinderen met of zonder hond. Mooie tuin en bossen om te wandelen En een heelfijne zwemvijver op loopafstand Bedankt en tot ziens, wij komen graag proef slapen

Gerda

Op 20 jun 2018

Voor de tweede keer in het restaurant gegeten , nu ter ere van onze trouwdag,het was weer top! Verrassing met het dessert een vuurkaars ter ere van onze dag, zeer gewaardeerd, lief en attente bediening . Wij komen graag weer.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation