DJ Vinyl Dj Vinyl is pure passie, professionaliteit en blijheid - bij uitstek de no.1 bruiloft dj voor zowel jong als oud!

DJ Vinyl DJ Vinyl
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
DJ Vinyl
Landelijk

Dj Vinyl, allround en met passie! 10s/00s vanaf mp4 en 60s, 70s, 80s, 90s vanaf vinyl!

U wilt een onvergetelijke bruiloft waar uw gasten nog lang over napraten?!

Als bruidspaar wilt u de regie over uw bruiloft kunnen houden en intens genieten van ieder moment. Aandacht geven aan al je gasten is een hele uitdaging en zoveel eenvoudiger als de meesten plezier maken op een volle dansvloer. Je wilt niets liever dat iedereen het naar het zin heeft, zowel diegene die het leuk vinden om te dansen als ook diegene die dat niet willen of op enige wijze beperkt zijn door leeftijd en/of gezondheid. Dat is waar wij het grote verschil maken. Wij draaien met vinyl, maar als u daar geen waarde aan hecht ook via een pc-controller zoals de moderne dj's. Met vinyl draaien is al bijzonder en in combinatie met videoprojectie - uw fimpjes, foto's en muziekclips alsof de artiesten bij u live optreden - die dj's zijn op 1 hand te tellen! Een feest met vinyl en video is gegarandeeerd spraakmakend en in het kwadraat in combinatie met onze verlichte dansvloeren. Dit alles inspireert tot 'andere' gesprekken en dat maakt uw gasten blij. Met onze allround muziek ervaring spelen wij in op welke stijl uw gasten het best op reageren. Onze dj's voelen de sfeer als de beste aan om deze nog verder op te zwepen. Last but not least onze nauwelijks te evenaren energie, passie en enthousiasme om het iedereen naar het zin te maken is buitengewoon aanstekelijk. Zie onze vele en actuele reviews.

Wij zijn verre van dertien in een dozijn!

Zeldzaam: muziek vanaf origineel vinyl optioneel aangevuld met videoprojectie! De Dj Vinyl Show is in alle opzichten uniek. Door het draaien vanaf 45-toeren vinyl, ruime collectie videoclips van toentertijd, de muziek opbouw en ‘flow’ die ontstaat door interactie met het publiek. Grote variatie aan stijlen mogelijk en hierdoor is geen feest hetzelfde: van foute disco tot obscure cult, van hardrock tot motown, van new wave tot reggae, happy hardcore tot hits van nu. High-end geluid en licht inclusief separate lichtman waardoor Dj Vinyl zich voor de volle 100% kan richten op het publiek en de sfeer. Van klein (vanaf 50 gasten) tot groter (200+ gasten), grootst (1.000+ gasten). Verlichte dansvloeren, spiegelbollen, lasers... u wenst en wij hebben het. Last but not least de professionaliteit, energie en enthousiasme van de dj en crew om er een onvergetelijk mooi feest van te maken. Voor ons is het geen werk maar pure passie!

Naast MP3/4 voor de moderne hits...waarom VINYL voor 60s t/m 90s?

Om te beginnen is het gebruik van vinyl zeldzaam en dat maakt uw feest meteen uniek en bijzonder. De klank is voller en de belevenis is authentiek! Met de introductie van de CD en later PC/USB, zijn er nauwelijks nog dj’s te vinden die beschikken over een vinyl collectie. Daarnaast zijn dj’s al lange tijd niet meer bereid om te sjouwen met grote zware platenkisten. Een laptop met mix-software die alle hits automatisch aan elkaar mixt is feilloos en veel makkelijker, eens. Wellicht herkent u dat beeld van een dj die de hele avond naar een beeldscherm zit te turen en aan knopjes zit te draaien om live de perfecte mix te maken of de pre-productie af te spelen... als u dat zoekt bent u bij ons aan het verkeerde adres! Uiteraard mixen wij de muziek ook netjes aan elkaar maar dit gebeurt spontaan met letterlijk de interactie en ogen gericht op het publiek. Last but not least, het werken met vinyl is een speciale techniek (snel vinden van de juiste hit tussen de vele stapels vinyl en het aan elkaar mixen) die veel routine vereist en is daarom ook moeilijk aan te leren, kopiëren en te evenaren. Het kiezen van de meest geschikte muziek die past bij de sfeer van het moment bepaalt het succes van het feest. Met ‘ouderwetse’ passie een feest verzorgen, populaire muziek- en dansstijlen, continu het publiek en de sfeer aanvoelen en daarmee continu de dansvloer vol weet te houden, dat maakt het grote verschil…. boek dj Vinyl, allround van 60s t/m de hits van nu, of heel specifiek old-skool thema jaren 60, 70, 80 en 90. Linksom rechtsom we gaan er een groot feest van maken met of zonder maar liefst met vinyl!

Hoe gaan wij te werk

Vooraf neemt Dj Vinyl het feest met u door over de muzikale voorkeur, de opties, de locatie en overige zaken waar wij rekening mee dienen te houden. Enkele dagen voor de bruiloft is er opnieuw contact waarbij u de laatste details nog door kunt geven. Ook stemmen wij de logistiek af met de locatie en zijn ruim op tijd aanwezig om de set op te bouwen en eventuele calamiteiten snel en professioneel op te lossen. Na werkelijk duizenden feestlocaties ervaring zijn we zeer vindingrijk geworden. Wij leveren maatwerk volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Uw gasten zijn bij ons in vertrouwde handen en het is vanzelfsprekend dat Rolf aka Dj Vinyl tijdens het feest inspeelt op de diverse verzoekjes. U boekt een zeer ervaren deejay, high-end A-merk geluidsapparatuur en een professionele lichtshow. Dit alles zorgt voor een onvergetelijke jaren 60, 70, 80 show en net zo makkelijk in combinatie met 90s tot en met de hits van nu, maar ook thema avonden met bijvoorbeeld enkel de 70s en 80s... kortom allround, professioneel en met heel veel enthousiasme en pure passie!

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Tijmen, Madelief en Mees

Op 19 jun 2019

Bruiloft De Weistar in Maarsbergen. We zijn inmiddels geland na onze huwelijksreis en willen jullie dan ook danken voor de onvergetelijke avond die je bezorgd hebt op ons trouwfeest! We hebben de samenwerking heel fijn gevonden en de avond bezorgde jullie een hele fijne sfeer. De gasten waren erg enthousiast en genoten erg van jullie optreden en plaatjes aanvragen! Hartelijk dank en wie weet tot n volgend feest!

Grand Cafe Loburg Wageningen.

Op 19 jun 2019

Ben nog aan het nagenieten van het feest! Wauw, wat een spektakel was dat en wat heb je er een goede sfeer van weten te maken. Nog steeds druppelen de complimenten binnen over die goede dj en goede muziek!

Bruiloft Duin & Kruidberg.

Op 04 apr 2019

Terug van onze huwelijkstrip willen we je nog heel graag bedanken voor je grandioze bijdrage aan ons huwelijksfeest! Wat was de muziek geweldig, de vloer zo leuk en mooi, wat waren de filmpjes origineel en bovenal opvallend vonden we je tomeloze en toch bescheiden inzet! Geweldig! Heel erg bedankt dus, we zullen dit nooit meer ergeten!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation