De Volkswagenbus.nl

De Volkswagenbus.nl De Volkswagenbus.nl
5 5 4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Volkswagenbus.nl Vraag informatie aan
Pascalbaan 2
3439 MP Nieuwegein

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Linda

Op 03 dec 2018

Voor onze bruiloft hebben we de minty volkswagenbus gehuurd en wat een ge-wel-di-ge toevoeging was dat voor onze dag!! We kregen van iedereen complimenten over her toffe busje en we hadden genoeg gegadigden dje ons wilden rijden. Én extra gaaf voor onze foto's! Bedankt voor de fijne service!

Rowin

Op 19 sep 2018

Op 4 januari ben ik samen met mijn vrouw getrouwd. Op deze prachtige dat zijn we de hele dag bijgestaan door Minty ! We hebben een superdag gehad, ontzettend mooie foto's kunnen schieten (Volgen zeker nog) en ook het contact met het bedrijf was super ! Door omstandigheden moest de bruiloft verplaatst worden , maar dat was geen enkel probleem. BEDANKT VOOR ALLES en we komen vast en zeker nog een keer terug voor een busje ;-)

Martine

Op 09 sep 2018

Ontzettend leuke familiedag gehad! Vier busjes gehuurd en een super leuke dag gehad. We waren wat laat helaas maar was een probleem. Zeker een aanrader!

Martin

Op 28 aug 2018

We hadden op 18-5-18 onze trouwdag en deze was door de huur van een VW-bus uit 1976 een groot succes. We hadden veel bekijks en daardoor veel lol met onze kids die ook met ons meereden die dag. Enorme gave foto's kunnen maken, waardoor onze trouwdag écht onvergetelijk werd. Zeker een aanrader voor anderen!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation