De Volkswagenbus.nl De leukste Volkswagenbusjes & Volkswagen Kevers van Nederland

De Volkswagenbus.nl De Volkswagenbus.nl
5 5 4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Volkswagenbus.nl
Pascalbaan 2
3439 MP Nieuwegein

Leukste T2 Volkswagenbusjes van Nederland!

Bij DeVolkswagenbus kunnen jullie de leukste Volkswagenbusjes & Volkswagen Kevers van Nederland huren voor jullie trouwdag! Maak een spetterende en onvergetelijke entree op jullie grote dag. En vergeet vooral de prachtige trouwfoto’s met jullie trouwauto achteraf niet! Voor het aankomend trouwseizoen hebben wij vijf prachtige busjes in vier verschillende kleuren beschikbaar. Wij stellen ze graag even aan jullie voor: 

- Blue Ocean, onze baby blauwe bus met rode details aan de binnenkant. 

- Minty & Minty 2.0, onze zachte mintgroene bus met bijpassende binnenbekleding. 

- Mr. Blue, onze helder blauwe camperbus met de mogelijkheid om volledig voorzien te overnachten op jullie huwelijksnacht.

- Sandy, onze nieuwste aanwinst in de familie. Sandy is zandkleurig met blauwe witte binnenbekleding. 

Daarnaast hebben we ook nog drie prachtige Volkswagen Kevers beschikbaar: 

- Miss White Kever, onze prachtige triple white Volkswagen Kever cabriolet met een gehele witte binnenkant.

- Blue Ocean Kever, onze licht blauwe Volkswagen Kever cabriolet met een licht bruin dak.

- Minty Kever, onze mintgroene Volkswagen Kever cabriolet met een gehele witte binnenkant.

Bij DeVolkswagenbus hebben jullie de mogelijkheid om zelf te rijden en/of gebruik te maken van onze handige breng & haalservice. Zodat jullie geen omkijken hebben naar jullie trouwvervoer wat ophalen en terugbrengen betreft. Hebben jullie liever een chauffeur? Maak dan gebruik van onze chauffeursdienst. Jullie mogen je uiteraard ook door een vriend of familielid laten rondrijden. Iedereen met een rijbewijs mag in onze busjes en Kevers rijden! Maak jullie trouwvervoer persoonlijk door een gepersonaliseerde kentekenplaat, jute slinger of raamsticker met jullie trouwdatum of voornamen bij ons te bestellen. Dit zal prachtig staan op jullie trouwfoto’s.  

DeVolkswagenbus ligt zeer centraal gelegen. Onze loods vinden jullie in Nieuwegein (Utrecht), vlak langs de A27. Jullie zijn altijd welkom om onze Volkswagenbusjes & Kevers een keer live te komen bewonderen en de mogelijkheden te bespreken. We zien jullie aanvraag graag tegemoet! 

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Linda

Op 03 dec 2018

Voor onze bruiloft hebben we de minty volkswagenbus gehuurd en wat een ge-wel-di-ge toevoeging was dat voor onze dag!! We kregen van iedereen complimenten over her toffe busje en we hadden genoeg gegadigden dje ons wilden rijden. Én extra gaaf voor onze foto's! Bedankt voor de fijne service!

Rowin

Op 19 sep 2018

Op 4 januari ben ik samen met mijn vrouw getrouwd. Op deze prachtige dat zijn we de hele dag bijgestaan door Minty ! We hebben een superdag gehad, ontzettend mooie foto's kunnen schieten (Volgen zeker nog) en ook het contact met het bedrijf was super ! Door omstandigheden moest de bruiloft verplaatst worden , maar dat was geen enkel probleem. BEDANKT VOOR ALLES en we komen vast en zeker nog een keer terug voor een busje ;-)

Martine

Op 09 sep 2018

Ontzettend leuke familiedag gehad! Vier busjes gehuurd en een super leuke dag gehad. We waren wat laat helaas maar was een probleem. Zeker een aanrader!

Martin

Op 28 aug 2018

We hadden op 18-5-18 onze trouwdag en deze was door de huur van een VW-bus uit 1976 een groot succes. We hadden veel bekijks en daardoor veel lol met onze kids die ook met ons meereden die dag. Enorme gave foto's kunnen maken, waardoor onze trouwdag écht onvergetelijk werd. Zeker een aanrader voor anderen!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Laatste beoordeling Linda

Op 03 dec 2018

Voor onze bruiloft hebben we de minty volkswagenbus gehuurd en wat een ge-wel-di-ge toevoeging was dat voor onze dag!! We kregen van iedereen complimenten over her toffe busje en we hadden genoeg gegadigden dje ons wilden rijden. Én extra gaaf voor onze foto's! Bedankt voor de fijne service!

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation