De Leeren Lampe Ja, ik wil…. trouwen op een unieke locatie!

De Leeren Lampe De Leeren Lampe
5 5 4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Leeren Lampe Vraag informatie aan
Almelosestraat 2
8102 HD Raalte

Bruiloften

Gaat u trouwen? dan biedt De Leeren Lampe u de gelegenheid om in een van onze mooie zalen uw trouwfeest te organiseren. Wij doen er alles aan om de beste dag uit uw leven ook écht de beste dag uit uw leven te maken. Elke zaal kan precies voor u ingericht worden zoals u dat wenst. Ons personeel zal er alles aan doen om u en uw gasten op uw wenken te bedienen.

Jullie trouwdag

De ceremonie bij mooi weer buiten bij onze lounge of wellicht bij u op locatie. Of binnen in onze theaterzaal helemaal in de stijl en aankleding naar uw wensen. Nodig familie en vrienden uit voor een swingend avondfeest. En uiteraard brengen wij u thuis. Blik nog jaren terug op een onvergetelijke dag.

De Leeren Lampe

De 7 verschillende zalen met elk hun eigen uitstraling zijn uitermate geschikt voor uw bruiloft. Van het bruine cafe tot aan club van discotheek tot theaterzaal wij beschikken over vele mogelijkheden.

Ook voor uw diner beschikken wij over verschillende sfeervolle ruimtes. Of u nu met een groep van 30 gasten geniet van een trouw menu in ons voorcafé of met 100 gasten wil genieten van een live Cooking buffet in onze brouwerzaal wij denken graag met u mee.

Met verschillende hotels geschikt voor overnachting in de directe omgeving van De Leeren Lampe kunnen ook uw gasten van verder weg heerlijk genieten van de Sallandse gastvrijheid van Raalte.

Catering

Wij zijn ijzersterk in de volledige organisatie van elk feest. Heeft u iets te vieren? Dan verzorgen wij de rest. Culinaire verwennerij is ons vak. Ervaar dat in onze keuken, de tijd heeft niet stil gestaan. Ons streven is een perfecte balans in smaak, presentatie en samenstelling. 

Naast uw bruiloft of trouwerij zijn wij ook graag uw locatie voor uw vrijgezellenfeest neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jurgen

Op 16 jan 2020

We hebben zaterdag avond ons 12,5 jaar huwelijk gevierd was top voor elkaar mooie zaal en top bediening we hebben genoten

Alice

Op 16 jan 2020

Mooie zaal, leuk personeel, top feestje!

Tom

Op 16 jan 2020

Mooie uitgaansgelegenheid met evenementen en locatie voor feesten en partijen. Alles is mogelijk daar!

Danny

Op 16 jan 2020

Vrijgezellenfeest gehad, prima geregeld, goed eten en contact was super.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation