De Ceremoniemaker De Ceremoniemaker: creatief, feestelijk en betekenisvol Trouwen! Omgeving Haarlem en heel NL.

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Ceremoniemaker Vraag informatie aan
Haitsma Mulierstraat 22
2024 VD Haarlem Landelijk

Zelfstandig Trouwambtenaar/Babs Haarlem en omstreken

Warm, betrokken, gevoel voor feest en entertainment, gezellig en humorvol én ontzorgend, dat is wat ik jullie kan bieden! Passend bij jullie persoonlijke wensen en jullie verhaal van de liefde. Ik neem jullie graag mee op de reis die jullie gaan maken en draag van alles aan om daar jullie bijzondere feest van te maken!

Ik ben Janine Keijzer, creatieve en betrokken Zelfstandig Trouwambtenaar en BABS met humor en ideeën! Vanuit mijn jarenlange podium ervaring als zangeres en danseres én eventorganisator vind ik het heerlijk om feest te vieren met jullie en de mensen om jullie heen. Als extra heb ik een brede kennis van Huwelijks Ceremonies wereldwijd in the pocket. Ik volgde een gloednieuwe post doctorale opleiding aan de Universiteit van Humanistiek in Utrecht als 'Celebrant'. Het woord komt van 'celebrate' = 'vieren'. In juni 2020 ben ik hierop afgestudeerd. Inmiddels heb ik mijn eerste huwelijken mogen begeleiden en wat was dat gaaf! Er staan er een heel aantal in de planning in de herfst van 2021 en vooral vanaf 2022. Want ja, ná de corona crisis mogen we eindelijk weer verbinden en feesten!

Uiteraard zorg ik voor structuur, een strak draaiboek en goede begeleiding. Let op: voor kleine intieme huwelijken tot ca. 30 mensen in bijv. jullie huis of tuin verzorg ik desgewenst graag ook de evenbegeleiding & ceremoniemeester taken! Dit is namelijk ook mijn vak sinds jaar en dag. Dit is naar jullie keuze uiteraard!

Maar bovenal gaat het om jullie LIEFDESVERHAAL! Ik kan altijd als uitsmijter bij de Ceremonie ook jullie favoriete song zingen. Ik zing vooral Spaans, Italiaans, Portugees en Frans, maar een andere taal (Engels, Duits, NL) kan ook!

Nieuwsgierig? Snel naar de website en laat je inspireren. Bij een informatie aanvraag ontvang je direct een informatieve samenvatting van mogelijkheden en ideeën om jullie op weg te helpen naar júllie feest! Ik spreek naast Nederlands ook zeer goed Spaans, Engels en Duits, een mondje Frans, en een klein woordje Portugees of Italiaans!

LET'S CELEBRATE!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Immanuël en Anouska

Op 26 aug 2020

Voor onze allermooiste dag waren we op zoek naar iemand die ons verhaal en gevoel zo goed mogelijk voor het voetlicht kon brengen. Met prachtige woorden en een mooi lied heeft Janine ons echt geraakt. Ze wist echt ons verhaal over te brengen, ook door degene die ons samen heeft gebracht (en er niet meer bij kon zijn), op speciale manier erbij te betrekken. We hebben veel lof over Janine, ze is echt een prachtige aanwinst voor jullie ceremonie!

Hans Velders

Op 14 jul 2020

We wilden onze verbintenis bekrachtigen met een Keltisch ritueel: het handvasten. Janine heeft ons daarin begeleid en het ritueel tot in de puntjes uitgewerkt. Janine komt zelf ook met ideeën, is erg gedreven en voert haar taak met passie uit. Met recht een ceremoniemaker!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation