Creatief Confetti Weddding Nanny Laat groot en klein genieten met de wedding & event nanny's van Creatief Confetti

Creatief Confetti Weddding Nanny Creatief Confetti Weddding Nanny
5 5 18 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Creatief Confetti Weddding Nanny Vraag informatie aan
Landelijk

De wedding & event nanny van Creatief Confetti neemt al je zorg uit handen

Er valt veel te regelen voor een bruiloft of evenement. Vaak gaat de meeste aandacht uit naar de volwassenen. Maar wat als er ook kinderen bij zijn? Dan kan het nog een hele opgave worden. Creatief Confetti neemt graag deze zorg uithanden. Met onze professionele wedding & event nanny's zorgen wij dat groot en klein kunnen genieten van het feest.

Een goed samengesteld programma

Samen met elkaar bespreken wij jullie wensen en stellen we een mooi activiteitenprogramma samen. Wat dacht je van onze foto & verkleedhoek, een creatieve workshop en een smulplein? Of lekker springen op het springkussen en je suf spelen met het spellenplein? en natuurlijk mag een professioneel geschminkte snoet niet ontbreken. Wij zorgen voor ieder wat wils.  Onze nanny's nemen van A tot Z alle benodigdheden mee en zorgen dat de kinderen een onvergetelijk dag krijgen.

Een persoonlijk aandenken 

Creatief Confetti heeft een eigen ontwerper in huis. Wij maken naar wens bedankjes, goodie bags of rugzakjes met jullie eigen logo of naam. Voor de kinderen is het mogelijk om een, speciaal voor jullie feest ontworpen strippenkaart te maken, waarmee ze langs elk feestelijk onderdeel gaan en niks zullen missen. Succes verzekerd!

Wil je meer zien en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like dan onze Facebook- en Instagram pagina!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


18 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Rachel

Op 23 sep 2019

Je was en bent fantastisch!!! Wij en vooral onze kinderen hebben echt genoten van jouw goede zorgen met de kids en wat zag je er mooi uit!!! De kinderen vragen zich af waar je bent Josette..... Onze dank is groot!

Odette

Op 29 aug 2019

"Creatief Confetti ingeschakeld voor ons huwelijk. Er waren 30 kinderen en die zijn fantastisch vermaakt, tijdens ceremonie, borrel en hebben zelf de kinderen geholpen met pizza eten! De ouders hebben daardoor ook heerlijk kunnen genieten. De zandkleurplaten waren een groot succes! Ik kan ze van harte aanbevelen!"

Tobias & Heiki

Op 28 aug 2019

Beste Sandra en team, Wij willen jullie hartelijk danken voor de geweldige activiteiten die jullie hebben ondernomen met de kinderen. Mede dankzij jullie is het een fantastische dag geworden waar wij met veel plezier op terugkijken!

Dominique & Jeroen

Op 17 jul 2019

Creatief Confetti heeft de entertainment gedurende ons huwelijk in juni op het strand perfect verzorgd. Wij hebben geen omkijken gehad naar de kinderen en alle vrienden en familie met kids waren zo ontzettend enthousiast over hoe jullie de kids vermaakt hebben. Ontzettend leuke knutsels gemaakt, leuke spelletjes en natuurlijk de tattoos die een grote hit waren. Heel veel dank en een aanrader voor tijdens je huwelijksdag.

Auke & Marit

Op 17 jul 2019

We hebben jullie gisteren helaas nauwelijks gesproken, omdat we zo in beslag werden genomen door onze gasten. Hierbij willen we laten weten dat de kinderen zich uitstekend hebben vermaakt; zowel de ouders als de kinderen waren erg enthousiast! Hartelijk bedankt voor jullie inzet!

Desiré

Op 17 jul 2019

Het was fantastisch! Wat hebben de nannies het geweldig gedaan, wat een feest voor alle kinderen! De halve zaal en buiten ook stond vol met kinderentertainment/spullen. De kinderen wilden zelfs niet naar huis zo leuk vonden ze het! Bedankt voor alle inzet en samenwerking! Ik zal jullie van harte en met een gerust hart aanbevelen! BEDANKT!

Roos

Op 04 mar 2019

Wat een leuke mensen! met veel enthousiasme hebben ze ons feestje tot een succes gebracht. Bedankt!

Christel

Op 27 feb 2019

Superfijn dat de ladies er waren! De kinderen hebben het Superleuk gevonden en hadden echt een plek waar ze altijd naar toe konden. Allerlei leuke spellen en de glittertattoos waren heel populair! Die moesten op school gezien worden:) super!

Laura

Op 27 feb 2019

Afgelopen zomer zijn we getrouwd en hebben we Confetti ingezet. De begeleiding was in een woord super!! Het enthousiasme en plezier hebben de meiden overgebracht op de kleine feestvierders! Het was een top feestje!! Echt een aanrader!

Esther

Op 27 feb 2019

We are still in the afterglow of Saturday's wonderful party. ???? That was a very special day for us and we want to thank you for making it even more wonderful for our kids! It was a pleasure to have you there and we have already forwarded your contact details to various friends. Nicholas will shortly take care of the transfer of the remaining amount

Patrick & Elisah

Op 26 feb 2019

Afgelopen voorjaar wonnen wij een Wedding Nanny voor onze bruiloft. 20 oktober was de grote dag. En wat was het gezellig! De kinderen hebben zich onwijs vermaakt! Leuke dingen geknutseld en zich verkleed. Wij als bruidspaar en alle ouders hebben genoten van de blije gezich...ten van de kinderen. Namens alles ouders en kinderen enorm bedankt.

Suzanne & Jeroen

Op 26 feb 2019

Wij wilde jou En je team enorm bedanken voor de fantastische middag en avond die jullie verzorgd hebben voor de kinderen van onze gasten. Het was wel duidelijk dat jullie precies wisten wat de kinderen leuk vinden en we hebben HEEL veel complimenten over jullie entertainment gekregen. Mijn oudste zoontje Tijn loopt nog steeds met de glittertatoo. Hij mag er absoluut niet af! :):)

Eva & Melody

Op 25 feb 2019

Lieve dame van Creatief Confetti. Wauw wat heb je het gisteren ontzettend goed gedaan op onze bruiloft 26-3-18. De kids hebben zich heerlijk vermaakt en prachtige knutsels gemaakt. En chapeau voor de rust die je bracht want z'on bruiloft is toch altijd spannend. Een goede aanrader voor iedereen die een nanny zoekt voor de bruiloft.

Mark & Patricia

Op 25 feb 2019

Dankzij confetti hebben wij een onvergetelijke dag gehad! Wij en onze gasten hebben een hele leuke dag gehad.De kinderen waren heel enthousiast! Bedankt! Wij raden het iedereen aan!

Dafne

Op 07 jan 2019

Topfeestje in het Muiderslot Leuke opdrachten, enthousiaste begeleiding Teveel leuke dingen om op te noemen

Laura

Op 07 jan 2019

Afgelopen woensdag het feestje van Tygo gevierd op het Muiderslot. De begeleiding van Puck was in een woord super!! Haar enthousiasme en plezier heeft ze overgebracht op de kleine ridders en jonkvrouwen! Het was een top feestje!! Echt een aanrader!

Lorena

Op 07 jan 2019

We had my son’s party at home, Creatief confetti arranged a great activity for kids to be entertain for two hours, kids and parents were so so happy, great team, great concept! I would highly recommend it!

Karen

Op 01 nov 2018

Wij hebben voor het feestje van onze dochter Confetti ingehuurd voor het schminken van de meiden. Ze vonden het geweldig en werden echt prachtig geschminkt. Omdat het groepje klein was (7 dames) kregen ze ook nog een glitter tattoo. Er werd alle tijd voor de meiden genomen en ook al was het tijd; iedereen kreeg nog een tattoo. Een echte aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation