Christine Simons, Mijn ReisKennis

(1)

Beoordeel

Uw Personal Travel Agent in Bergeijk en omstreken

Het gemak van een persoonlijke reisadviseur

Ik ben Christine Simons: Uw Zelfstandig Reisagent voor Bergeijk en omstreken.

Met mijn man en 3 kinderen woon ik in Bergeijk. Omdat zelf reizen en het reizen uitzoeken mijn passie is, vind ik het een super leuke uitdaging om van mijn hobby mijn beroep te maken. Na bijna 32 jaar bij de Rabobank gewerkt te hebben, eerst als reisadviseuse en daarna als verkoop- en serviceadviseuse heb ik nu besloten om als zelfstandig onderneemster te starten in de altijd dynamische reiswereld.

Ik help u graag met het uitzoeken van uw reis. Ik sta alle dagen van de week voor u klaar. Omdat ik niet gebonden ben aan kantooruren kunt u ook ’s avonds en in het weekend contact met mij opnemen, in overleg kunnen we dan een afspraak maken bij u of bij mij thuis op kantoor.

Samen met u stel ik uw ideale reis samen zodat u zonder zorgen van uw vakantie kunt genieten. Ik regel uw vakantie van het begin tot het einde. Of het nu gaat om een weekendje genieten in een hotel, een gezinsvakantie op de camping of bungalowpark, vliegvakanties, verre reizen, wintersport, cruisevakanties, rondreizen, stedentrip, zakenreizen…..

Als Zelfstandig Reisagent ben ik aangesloten bij Mijn ReisKennis. Door aangesloten te zijn bij deze organisatie bent u verzekerd van ANVR en SGR garanties en bepalingen. Deze organisatie vervangt mij middels een backoffice wanneer ik door studiereis of vakantie afwezig ben. Zo staan wij het hele jaar voor u klaar!

Ik hoor graag van u. U kunt mij bellen of mailen om uw vakantiewensen aan mij door te geven.

06-55913015

Adres: Weebosserweg 23 5571 LK Bergeijk

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

1 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Lucille

5

op 06-09-2018

Persoonlijk contact en service! Je reis wordt tot in de puntjes verzorgd! Wat je nog wel moet doen, is zelf je koffer inpakken.. Dat is fijn!

Ga naar een verwante categorie

Weebosserweg 23

5571 LK Bergeijk

06-55913015