Chez San

Sandhya Sanchit taart decorateur

Bruidstaarten

De bruidstaarten worden op ambachtelijke wijze bereid met eerste klas ingrediënten. Het ontwerpen van de unieke bruidstaart, doen we het liefst een aantal weken voor de trouwdatum. Na ons gesprek is het mogelijk om een indruk te krijgen waar de bruidstaart naar kan smaken.

Chez San Taarten is gespecialiseerd in bijzondere taartdecoratie, variërend van klassiek tot retro en modern. Bij Chez San kunt u terecht voor allerlei soorten taarten, zoals bruidstaarten, verjaardagstaarten of themataarten. Wilt u wat anders dan een taart? Ga dan voor feestelijke cupcakes of cakepops. De (taarten)ontwerpen worden geheel aangepast aan uw festiviteit en aan uw wensen, wat de dag onvergetelijk zal maken.

Niet alleen voor taarten bent u bij Chez San aan het juiste adres. Maak uw evenement compleet met een prachtige sweet table, met allerlei lekkernijen naar keuze. Ook voor een volledig verzorgde high tea kunt u bij Chez San terecht.

Bij Chez San zijn verschillende soorten workshops te volgen op het gebied van taarten, decoratie en cupcakes. Deze workshops zijn ook beschikbaar voor kinderen, voor bijvoorbeeld een gezellig kinderfeestje. Chez San beschikt over een gezellige ruimte waar u terecht kunt met het hele gezelschap.

06-14648172

Adres: Jannetje Merbiskade 1 3059 SJ Rotterdam

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag

Ga naar een verwante categorie

Jannetje Merbiskade 1

3059 SJ Rotterdam

06-14648172