Welke.nl

CandleBagPlaza "Dé webwinkel in sfeerartikelen"

CandleBagPlaza CandleBagPlaza
Kruiszwin 4518
1788 RP Julianadorp

WIJ zijn de webwinkel in sfeerartikelen en gespecialiseerd in Candlebags, Lampionnen, Waterlantaarns, Prikkabel feestverlichting en Drijvende lantaarns, sfeervolle decoratie voor uw Huwelijk, Bruiloft, Feest, Tuin of Evenement. Koop daarom onze artikelen om uw locatie op een unieke wijze te versieren.

Candlebags

Candlebags, ook wel papieren kaarszakken of papieren lantaarns genoemd, zijn absolute sfeerartikelen op elke bruiloft!

 Plaats de Candlebags en verzwaar ze met wat zand, droge rijst korrels of vogelzand en plaats een waxinelichtje  in het midden van de candlebag, er ontstaat zo een sfeervolle verlichting !

Lampionnen

Lampionnen van rijstpapier met een ronde vorm geven een prachtig effect als versiering voor iedere feestelijke gelegenheid.

Rijstpapieren lampionnen wit of gekleurd, combineer je in verschillende maten of kleuren in groepjes bij elkaar voor meer sfeer. Onze lampionnen zijn uit voorraad leverbaar binnen 2 werkdagen.

Lampion lampjes

Lampion lampjes zijn kleine ledlampjes om ronde papieren lampionnen te verlichten. Veilig en sfeervol.Warm witte led lampjes ook met afstand bediening voor lampionnen die hoog komen te hangen.

Prikkabel verlichting

Een prikkabel is een lang snoer compleet met fittingen die je feest locatie prima kunnen verlichten. Wij leveren allerlei maten prikkabel met warm witte led lampen of gekleurde led lampen.

Buiten onze zwarte prikkabels leveren wij ook witte prikkabels. Als je op locatie geen zwarte kabels wilt zien lopen is een witte prikkabel een optie. Niet alleen de kabel is wit, ook de fittingen en zelfs de stekker. Wij leveren prikkabels van 5 meter tot en met 100 meter en met 1 of 2 led lampen per meter.

Waterlantaarns

Kwalitatief mooie en volle drijvende waterlantaarns in de vorm van een lotusbloem (12 bladeren).

Deze handgemaakte drijvende Waterlantaarns in de vorm van een Lotusbloem geven de tuin, vijver, zwembad, slaapkamer of badkamer extra sfeer op mooie zomeravonden of tijdens donkere dagen in de winter.

In Aziatische landen worden deze drijvende waterlantaarns gebruikt om het kwade af te wenden en geluk te ontvangen. Op de bloemblaadjes worden wensen geschreven.

Alle artikelen worden binnen 2 werkdagen geleverd en gratis verzonden boven de 50 euro.

Meer lezen over CandleBagPlaza? Bekijk de advertorial

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor CandleBagPlaza
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation