Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

BABS Els, who else Jullie zeggen JA tegen elkaar maar ook tegen mij

5 (3 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Els Rijnen
Landelijk

Hoe mooi is het om samen de liefde te vieren. Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. De locatie is vastgelegd, de trouwdatum bekend maar nu de rest. Hoe en wat moeten jullie allemaal regelen? Ik help jullie hier graag bij!

Ik ben Els Rijnen, geboren Achterhoekse maar door de liefde verhuisd naar het mooie Brabant. Getrouwd in 2012 met een geweldige rasechte Brabantse man, nu woonachtig in Udenhout. De Achterhoekse klanken ben ik een beetje kwijtgeraakt en heb veel overgenomen van het Brabantse, tja .... waar je mee omgaat word je mee besmet.

Al jaren ben ik werkzaam in de horeca, waarvan de laatste jaren in een hotel midden in de bossen van Oisterwijk, welke tevens uitgeroepen is als mooiste trouwlocatie van Brabant. Hier heb ik al vele huwelijksfeesten mogen meemaken. Wat is nou mooier om een bijdrage te kunnen leveren aan de mooiste dag van je leven. BABS Els, who else ... drinken wij binnenkort koffie?

Hebben jullie vragen of willen jullie informatie, let me know! Ik blijf niet alleen in de omgeving Udenhout (Brabant) maar kan ook daar buiten, in andere provincies,(bijv de Achterhoek) huwelijken voltrekken. 

www.babsels.nl

Uiteraard ook op Facebook en Instagram vinden 

Bekijk website
+7 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Henk en Lian

Op 17 jul 2023

Wat was het een mooie ceremonie. Met een lach en een traan. Bedankt nog voor je bijdrage aan deze onvergetelijke dag

Saskia en Pim

Op 10 may 2023

Wat waren we zenuwachtig maar toen je voor de ceremonie nog even bij ons kwam, zei je, ga genieten en laat het maar op je af komen. Nou, dat hebben we gedaan! Wat sprak jij mooie woorden, we hebben gelachen en af en toe een traan weggeveegd. Het was een super dag, dankjewel

Eveline en Bas

Op 10 may 2023

We hebben een fijn contact gehad dmv mail en appjes tussendoor. Je gaf tips waar we wat aan hadden. De ceremonie was er 1 om nooit te vergeten, de foto's hebben het bewijs dat het mooi was, vol humor maar ook serieuze en emotionele zaken kwamen aan bod. We zullen je aanbevelen bij onze vrienden

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation