Aarden respectful tailoring Duurzame trouwpakken

5 (18 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Je tweede bewuste keus: een duurzaam trouwpak van Aarden

De belangrijkste dag van je leven komt eraan: je gaat trouwen. Je hebt een bewuste keuze gemaakt en daar hoort een outfit bij die net zo overtuigend is. Dat kan een maatpak zijn of een meer casual outfit, maar in ieder geval iets dat uitdrukking geeft aan wie jij bent, hoe je in het leven staat en wat belangrijk voor je is. 

Mooie kleren horen daarbij, maar je weet ook dat er bewuste keuzes nodig zijn om de wereld leefbaar te houden. Een duurzaam trouwpak is dan wel een statement natuurlijk. Meteen ook een mooie, symbolische boodschap op de dag dat je voor een toekomst met je grote liefde kiest. 

Zo’n maatpak vind je bij Aarden. We ontvangen je graag in onze toonkamer in het Arnhemse modekwartier. De plek om je te oriënteren en erachter te komen waar jouw voorkeuren liggen en wat jou goed staat. Samen met de tailor begeleiden we je door het hele proces. Met als resultaat dat je de best geklede man op je eigen bruiloft zult zijn. 

Geen pak voor één dag

Een pak voor één dag is niet echt duurzaam natuurlijk. Daarom kijken we verder dan alleen je trouwdag. Wil je je pak na je trouwdag ook dragen op je werk? Of in je vrije tijd? Zou het fijn zijn als je jasje straks ook bij je jeans past? Kortom, geen hoogglans trouwpak, maar prachtige maatkleding voor je grote dag en daarna. Zo heb je ook na je bruiloft nog veel plezier van je pak. 

Bij Aarden werken we op afspraak, zodat we in alle rust de tijd voor je kunnen nemen om samen met evt. je ouders of getuigen er een mooie, persoonlijke passessie van te maken. 

Maak op tijd een afspraak

Die afspraak maak je rechtstreeks in onze agenda, kijk dan op onze site www.aarden.space, of klik hier. Wij adviseren drie tot vier maanden van tevoren een afspraak te plannen om zonder stress op je bruiloft te verschijnen en er fantastisch uit te zien.

Graag tot ziens,

Aarden respectful tailoring
Sonsbeeksingel 147
6822 BL  Arnhem
06 - 53 53 30 53
info@aarden.space
www.aarden.space 

Meer lezen over Aarden respectful tailoring ? Bekijk de Advertorial 

Bekijk website
+0 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


18 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

David

Op 23 nov 2021

Wat een toffe ervaring om een trouwpak aan te laten meten, en wat een resultaat. Erik heeft het proces uitermate professioneel begeleid, maar bleef ook denken aan de ervaring. Zijn ervaring en creativiteit hebben enorm geholpen met de samenstelling van mijn pak, het resultaat is een prachtig groen jasje met een beige pantalon die spectaculair samen gaan. Echt een aanrader voor een waanzinnig pak voor jou bruiloft.

Hugo

Op 20 nov 2021

Erik heeft me een prachtig driedelig pak aangemeten voor mijn trouwdag. Ik werd heel hartelijk ontvangen in zijn mooie atelier in Arnhem. De service was erg goed en het advies persoonlijk. Het pak is perfect op maat gemaakt met veel oog voor detail.

Rens

Op 06 nov 2021

Goed geholpen daar Philip en Erik. Zeer tevreden met de kwaliteit, het oog voor detail en de goede service. Bedankt!

Joachim

Op 06 nov 2021

Ik zocht naar een duurzaam trouwpak en eigenlijk is er dan maar 1 adres: Aarden. De hulp van Erik en zijn team is goed en eerlijk, met een prachtig trouwpak als resultaat. Vooral de 1 op 1 begeleiding en tijd/service spraken mij aan, naast natuurlijk de geweldige stoffen.

Jeroen

Op 04 nov 2021

Erik heeft mij en mijn vader goed gekleed voor mijn trouwdag. Het ontvangst was meer dan hartelijk en Erik helpt op een ontspannen manier met het aanmeten en het maken van keuzes. Communiceren gaat snel en makkelijk via mail, telefoon of whatsapp, heel fijn. Aarden is volop bezig met duurzame kleding, erg tof!

Steven

Op 04 nov 2021

Ik was op zoek naar een duurzaam pak voor onze bruiloft. Erik heeft me snel en helemaal naar wens geholpen. Ontvangst vol aandacht en een pak wat niet alleen voor de speciale dag gebruikt kan worden, maar ook daarna nog.

Tommy van der Kuijl

Op 03 nov 2021

In augustus heb ik mijn trouwpak laten maken bij Aarden. Ik kan niets anders dan lof uitspreken over het gehele traject, van de begeleiding bij de eerste afspraak, tot de kwaliteit van het pak. Alles helemaal super!

Paola Van Der Sluis

Op 01 nov 2021

Erg tevreden met de service en het prachtige pak (vrouwenpak) veel complimenten ontvangen op mijn bruiloft. Een hele mooie dunne tweed stof, zowel in de zomer als in de winter te dragen.

Arjan Westerveld

Op 01 nov 2021

Goede service, mooi atelier, lekkere koffie, brede voorraad aan keuze.

Yoran

Op 01 nov 2021

Heel erg tevreden met mijn trouwpak! Een hele fijne service en eerlijk advies ervaren.

Niels van Engelen

Op 01 nov 2021

Onwijs goed geholpen door Erik met een persoonlijke passessie voor mijn trouwpak! Ik heb lang gezocht naarr een duurzaam pak op maat en dat hier gevonden. Ze werken met gerecycelde materialen en hebben goede arbeidsvoorwaarde voor degene die de stoffen tot pak maken, voor mij een dikke plus!

Laurent

Op 18 oct 2021

Waanzinnig goed geholpen door Erik met het laten maken van een trouwpak. Erik is duidelijk vakkundig, ontzettend gastvrij en runt een prachtige zaak. Ik raad Aarden bij iedereen aan die een bewuste keuze wil maken bij het aanschaffen van een maatpak.

Martijn

Op 18 oct 2021

Ontzettend mooi pak gekocht via Aarden. De advies en hulp stelde ik erg op prijs. hier koop ik zeker vaker mijn maatpak.

Willem

Op 18 oct 2021

Aarden is voor mij de Tesla van duurzame kleding en stoffen. Zoals velen graag in een Tesla rijden, zo loop ik graag in een maatpak van Aarden.

Laurens

Op 12 nov 2020

Top geholpen door Erik. In een goede sfeer met veel ruimte voor details, maar ook even doorpakken (pun intended) waar nodig. Resultaat: erg mooi pak waar je wat aan hebt, veel complimenten en een fijn gevoel op de koop toe!

William

Op 12 oct 2020

Prachtige kleding, duurzaam

Bart

Op 08 oct 2020

Hier mijn trouwpak besteld. Vanwege Covid aan de late kant besteld, maar ze hebben het keurig voor elkaar gekregen. Goed geholpen en prachtig resultaat! Zeker een aanrader!

Hilde

Op 08 oct 2020

Leuke mensen die je helpen om een perfect pak uit te kiezen. Mooi op maat gemaakt, zoals je wil! Zelf mooi trouwpak laten maken, zit als gegoten en super vrouwelijk! Thanks hiervoor XXX Ik zou zeggen..... niet twijfelen en een afspraak maken!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation