Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Veilig tanden bleken in een professionele praktijk voor de laagste prijs ter wereld

Veilig tanden bleken in een professionele praktijk voor de laagste prijs ter wereld met een exclusieve voor- en nabehandeling en 100% garantie; dat kan alleen bij witgebit! Wij zijn niet voor niks verkozen tot bedrijf van het jaar in de categorie tandartsen.

Wij van Witgebit weten hoe moeilijk het is om in onze branche echte kwaliteit te vinden. Van daaruit is ooit de gedachte ontstaan; dit moet beter kunnen. Inmiddels zijn wij hét adres voor een stralend witgebit en met 15 vestigingen is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.


Witgebit is al acht jaar lang de oplossing tegen verkleurde tanden. De belangrijkste reden daarvoor is dat wij ons enkel focussen op tanden bleken. Dag in, dag uit. Daarnaast zijn wij geen franchise zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Je tanden zijn immers wel jouw visitekaartje.

Met duizenden foto's, video's en geschreven recensies over ervaringen met tanden bleken bij Witgebit zeggen wij niet alleen zelf wat we doen maar laten we vooral de klanten spreken, wel zo eerlijk. Bekijk onze Facebook en Instagram maar eens. We bieden daarnaast ook nog eens de laagste prijs van Nederland, 7,50 euro per sessie!

Wij geloven dat tanden bleken voor iedereen haalbaar moet zijn daarom betaal je bij ons minder dan de helft vergeleken met andere aanbieders. Wij hoeven niet per se het onderste uit de kan. Het meest gelukkig worden wij van anderen gelukkig maken. Dat dit betekent dat wij zelf iets minder over houden, dat nemen wij voor lief.


Voor ons is niks te gek. Tanden zijn immers gemaakt om te verkleuren. Door eten, drinken, roken en medicijnen ontkom je er simpelweg niet aan. Hoe goed je ook poetst. Wij doen dit dus voor alle mensen die niet tevreden zijn over de kleur van hun gebit. Iedereen is bij ons welkom ongeacht de manier waarop jouw gebit eruitziet. We hebben jonge mensen voorzien van witte tanden in 1 bezoek maar inmiddels ook honderden 65-plussers.

Mensen die jaarlijks naar de tandarts gaan en mensen die bijna nooit naar de tandarts gaan. Mensen die slechts een klein beetje verkleurd waren maar ook mensen die de meest gele tint hadden.

Vrienden, stelletjes, singles, vaders en moeders, moeders en dochters, broers en zussen zelfs gehele families, voor ons is niks te gek. Wij vinden dat iedereen recht heeft op witte tanden, betaal mooier dat is onze missie. Onze Persoonlijke aandacht, de beste apparatuur, materialen en specialisten zijn een garantie voor kwaliteit, mooie witte tanden en een gezond witgebit.


Wij behandelen je in een ruimte met TV en veel gezelligheid! Wij geloven in onze kwaliteit en daarom geven wij een 100% geldteruggarantie, als je daarvoor kiest.

Heb je even geen geld? Dan kan je bij ons altijd voor de optie Klarna kiezen. Je loopt dan morgen al met witte tanden en kan 30 dagen later betalen. En als dat ook niet lukt dan kan het zelfs in 3 termijnen! Makkelijker kunnen wij het niet maken.

Bij ons ook geen addertjes onder het gras, geen gedoe via Groupon of Vakantieveilingen. Gewoon direct contact. Veilig en betrouwbaar. Weten waar je aan toe bent.

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation