Sushi bruidstaart

Als u uw huwelijk écht onvergetelijk wilt maken dan kan uw bruidstaart uiteraard niet achterblijven. Sushi De Luxe maakt het voor u mogelijk door onze taart der taarten:

De Sushi Bruidstaart

Vier ronddraaiende lagen van super-de-luxe sushi rijken naar de top van de taart waarop u uw eigen topper plaatst, die u zelf ergens uitzoekt of die wij voor u zullen regelen. De prijs van de taart wordt voor u op maat gemaakt en indien u specifieke wensen heeft vragen we u vriendelijk ons contactformulier in te vullen zodat we binnen 24 uur contact met u kunnen opnemen.

Algemene info

Sushi de Luxe is in 2007 begonnen als eerste sushi delivery van Almere. Wat begon met een eenvoudige keuken groeide in de afgelopen paar jaar succesvol uit tot de nummer 1 sushi delivery van de regio Almere. Naast een vaste klantengroep die regelmatig bij ons bestelt in een steeds groter gebied, verwelkomen wij ook steeds meer mensen in onze eigen winkel. Deze is inmiddels in Almere te vinden aan de Cinemadreef waar onze sushi ter plekke kan worden besteld en opgegeten. Sushi de Luxe is eveneens bekend als een betrouwbare partner bij diverse bedrijven en particulieren voor sushi catering van topkwaliteit. Onderdeel van Sushi de Luxe vormen professionele sushi chefs, vriendelijke bezorgers, bediening en mensen die op alle mogelijke manieren meedenken om ieder sushi event een groot succes te laten worden. Of u nu een bruidstaart van sushi wilt laten maken of een sushi workshop wilt volgen met 50 man in uw eigen tuin, wij regelen het. Voor meer informatie, prijzen en bezorgkosten ga naar info@sushideluxe.nl Het Sushi de Luxe team.
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation