Ontdek de nieuwe manier van trouwen: de ‘pop-up wedding’

The perfect weddingplanners maken trouwen gemakkelijk, uniek en budgetvriendelijk, door de de pop-up wedding in Nederland te introduceren.

Een pop-up wedding is een groot succes in Noord-Amerika en Australië. “Tot voor kort was een pop-up wedding nog geheel onbekend in Nederland en daar willen wij verandering in brengen”, vertelt Sara, eigenaar en styliste van de perfect weddingplanners. “Bij het plannen en organiseren van een bruiloft komt veel kijken en vaak zit er een enorm kostenplaatje aan verbonden. Nathalie en ik zijn weddingplanners en plannen voor koppels bruiloften op maat. Maar wij wilden ook graag budgetvriendelijke bruiloften plannen zodat koppels toch die mooie trouwbeleving kunnen krijgen maar voor een fractie van de kosten. Al snel ontdekten we de pop-up wedding.”

Unieke trouwlocatie


“Aanstaande bruidsparen zijn vaak op zoek naar bijzondere trouwlocaties passend bij hun smaak. Het liefst voelt een trouwlocatie aan als thuiskomen. Hier begint immers de rest van hun leven samen. En als je “ja” tegen elkaar zegt, zeg je dat het liefst in een omgeving die voor jullie alle twee helemaal goed, warm en vertrouwd aanvoelt. Deze omgeving kunnen wij creëren door een mooie locatie helemaal te stylen naar een bepaalde sfeer. Zoals romantisch zomers, klassiek chique, hip industrieel en alles wat daar tussenin zit.

Zo krijgt het bruidspaar een bijzondere trouwbeleving. Na de ceremonie proosten we op het huwelijk en snijden we de bruidstaart aan. Dit is altijd een bijzonder moment. Je bent getrouwd! En al je intieme vrienden en familie zijn er om jullie te feliciteren en om samen na te genieten van jullie prachtige ceremonie. Een fotograaf legt tijdens deze dag de mooiste momenten vast en zorgt voor blijvende herinneringen.”

Budgetvriendelijk


“Omdat een ceremonie niet de hele dag in beslag neemt maar de locatie, de styling, de bloemen, de fotograaf enzovoort wel dagprijzen hanteren is zo’n bruiloft al snel kostbaar.

Maar nu is het mogelijk om dit alles te krijgen voor een fractie van de kosten. Tijdens een pop-up wedding worden de kosten van de dag gedeeld door meerdere bruidsparen die deze dag komen trouwen. Iedereen krijgt zijn eigen tijdslot en wij zorgen voor een strakke organisatie. Hierdoor zal je niet eens merken dat er nog andere koppels op dezelfde datum en locatie trouwen. Zo hebben jullie je eigen unieke dag en nog geld over voor bijvoorbeeld een huwelijksreis of een groot feest!”

Exclusief


“Een pop-up wedding is een betaalbare bruiloft waar je met plezier, liefde en vol geluk aan terug kan denken. Een compleet geregelde bruiloft op een uniek gestylde locatie waar maar maximaal 4 koppels gebruik van mogen maken. Jij bent dus maar 1 van de 4 die op die locatie kan trouwen! Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Kijk dan op onze website en ontdek de mogelijkheden!”

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation