Maak jullie dag compleet… Met een auto van 123Trouwauto!

Het is de dag van je dromen, met de partner van je dromen en dan mag natuurlijk de auto van je dromen niet missen. Jouw droomauto staat er bij 123Trouwauto gegarandeerd tussen, kom snel een kijkje nemen in onze showroom!

Voor je perfecte trouwdag ga je uiteraard alleen naar specialisten. En dat is 123Trouwauto: een specialist in het verhuren van exclusieve trouwauto’s, trouwbussen en volgvervoer. Met één van onze trouwauto’s wordt je dag pas écht speciaal. Van klassiek tot modern en alles wat ertussen zit, iedereen vindt bij ons zijn droomauto.

Exclusieve trouwauto’s


Op je trouwdag wil je dat alle ogen continu op jullie gericht zijn en het bruidspaar moet er te allen tijde fantastisch uitzien. 123Trouwauto heeft auto’s van 1930 tot heden, waaronder een prachtige A-Ford en een Rolls Royce uit 1935. Deze auto’s hebben een speciale manier van rijden en zullen zeker een geweldige indruk achterlaten.


Of je nu een exclusieve klassieker, een luxe limousine, een krachtige cabriolet of een schitterende oldtimer kiest, in alle gevallen zullen mensen jullie nakijken en lang napraten over de prachtige aankomst. Wanneer je onze showroom bezoekt, moet je sowieso eens onze Excalibur en de nieuwste Ford Mustang bekijken: wedden dat je versteld staat?

Altijd een topdag


Welke auto je ook kiest, wij zorgen ervoor dat het hoe dan ook een topdag wordt. Bij ons is er geen sprake van chauffeurs, maar van gastheren. Vanzelfsprekend zijn onze gastheren altijd keurig in pak met stropdas en zijn ze de hele dag bij het bruidspaar voor een optimale ondersteuning. We denken ook graag mee wat betreft mooie fotolocaties met de auto en letten ook op de details die er vanwege de drukte of zenuwen vaak bij inschieten, zoals zorgen dat de corsage en stropdas van de bruidegom goed zit. Kies ook voor een droomstart van je huwelijk bij 123Trouwauto!

Contact

Bezoek onze website van 123trouwauto voor meer informatie en prachtige foto’s van onze auto’s.

Uiteraard kun je ons ook bellen of e-mailen: 06-21832344 of info@123trouwauto.nl

Je bent ook van harte welkom in onze showroom: Prins Mauritsstraat 26, 2676 BC Maasdijk.

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation