Jouw trouwpak? Meer keuzes dan bij een trouwjurk


Bij het uitzoeken van een pak komt vaak meer kijken dan bij het uitzoeken van een jurk. Er zijn zoveel mogelijkheden. Wordt het formeel of toch iets meer casual in de vorm van een jasje met een gave broek? Kies je voor een effen pak in blauw, lichtgrijs, groen of beige tint of kies je voor een combinatie? En dan heb je ook nog de mogelijkheid van een vest en diverse modellen broeken, hemden en dassen. Natuurlijk wil je de kleding ook na jullie bruiloft nog dragen en wil je de diverse items van jouw outfit kunnen combineren met andere kledingstukken.

De trend voor 2021 zijn mattere stoffen met een beetje structuur.Vooral blauw en groen zijn de kleuren voor een trouwpak. De jasjes worden strak maar toch nonchalant gesneden en de broeken krijgen zelfs weer bandplooien voor meer bewegingsvrijheid en een eigenwijze twist. Het hemd blijft veelal wit. Spierwit maar wel met een warme ondertoon om te passen bij de jurk. En die ene dag draag je zeer waarschijnlijk dan toch een keer een das. Afhankelijk van de kleur van het thema en het pak kiezen veel bruidegommen voor off white of lichtgrijs. Stijlvol en passend bij zo’n formeel moment. Als Bohemian het thema is kun je natuurlijk ook voor een strikje kiezen.


Vraag het trouwmagazine van New Tailor aan want dat gaat je vast op weg helpen en inspireren. Neem de tijd om jouw eigen moodboard te maken, al dan niet slechts in jouw hoofd. Het pak of de combinatie moet passen bij jou, bij de dag, de jurk, het thema en de omgeving. In de winkels heeft NEW TAILOR volop voorbeelden en heel veel stoffen om jou te inspireren. Het uitgangspunt is wat jij wilt. En daar nemen ze bij de tijd voor.

NEW TAILOR is al 24 jaar de kleermakerij van Utrecht en Amsterdam. Bij NEW TAILOR maken we alles op maat. We leggen graag uit hoe we werken en laten je het ambacht zien en ervaren. Het belangrijkste is dat we werken volgens het adagium 'eerst de man, dan het pak'. We nodigen je daarom van harte uit voor een oriëntatie afspraak. Wanneer kom je langs? Doe het niet te laat, je mag namelijk heel veel keuzes maken. En die zijn allemaal belangrijk en leuk om er op je best uit te zien. Zodat jij en jouw bruid alle aandacht krijgen die jullie verdienen. Met aandacht wordt het geweldig en mooi.
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation