Janine Keijzer | Zelfstandig Trouwambtenaar en Babs:


“Door de poort van Verbinding!”


Je gaan verbinden met de ander is één van de mooiste spannendste dingen die je kunt doen in je leven. Het moment vieren in het licht van jullie persoonlijkheden, jullie liefde en samenzijn, en in het licht van diepere waarden & normen en passies, daar draag ik heel graag mijn steuntje aan bij. Ik mag me gelukkig prijzen dat ik bij één van eerste lichtingen hoor van de opleiding ‘Celebrant’ aan de Universiteit van Humanistiek. Denk aan ‘To Celebrate’, vieren van het leven op welke manier dan ook. Ik heb me verdiept in huwelijks- en verbindingsceremoniën wereldwijd. Heb inmiddels ervaring met ‘Handfasten’, het Keltische Huwelijk (met ook gewoon het JA woord erin). Maar hoe leuk is het, ook meer te kunnen vertellen en aanbieden vanuit tradities van landen als bv Duitsland, Japan, Amerika, Spanje of Italië. Op deze manier raak je geïnspireerd om jullie huwelijk vorm te geven op de manier waarop je het echt wilt beleven, klein of groot. Muziek, creatief denken, goed gevoel voor vormgeving en sfeer zijn mijn ándere specialiteiten. Een stukje Weddingplanning kan ik óók op me nemen, dan wel met de Weddingplanner of Ceremoniemeester van jullie keuze samenwerken. Je kunt mij inhuren als Zelfstandig Trouwambtenaar (Ceremonieel Huwelijk – jullie trouwen dan eenvoudig voor de wet in de week ervóór bijvoorbeeld) dan wel Babs. Let op dat niet altijd overal in elke gemeente met een Babs van eigen keuze getrouwd kan worden, dit zoeken we samen uit. Locatie is dus belangrijk.

Wie ben ik


Zelf ben ik een flexibele en creatieve persoon, met humor en diepgang. Ik houd van kleurrijke mensen met eigen ideeën, buiten de lijntjes kleuren, je eigen ding doen. Indien jullie je hierin herkennen, top! Dan worden wij een super match voor jullie huwelijk.

Door de corona crisis is het nu meer dan ooit de tijd om te zien: JA met hem of haar wil ik door het leven. En dat gaan we vieren ofwel klein dit jaar of lekker groots in het volgende jaar. Laten we de liefde en de verbinding vieren, nu en later, altijd eigenlijk.

Neem gerust contact op


Een kennismaking is altijd vrijblijvend. In café Vooges onder het station van Haarlem ontvang ik jullie graag met koffie of thee. Of ik kom graag kletsen bij jullie in de tuin of woonkamer (met ruimte!).
En ja ik spreek goed engels, spaans en duits.
Tot dan!

De Ceremoniemaker.nl
06-41047277
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation