Droomring gezocht!

Unieke trouwringen die helemaal naar jullie wensen zijn gemaakt: is dat wat jullie zoeken? Laat jullie ringen dan maken door een goudsmid. Trouwringen van een goudsmid worden precies zoals je ze wilt hebben. Strak en modern of juist romantisch. Stoer of stijlvol, met veel briljanten, of juist heel subtiel. Maar in elk geval droomringen die perfect bij jullie passen. Net zoals jullie bij elkaar passen!

Even voorstellen


Mijn naam is Hildardjan Verweij en ik ben goudsmid. Wat mij betreft heb ik het mooiste vak dat er bestaat. Ik maak al bijna 35 jaar met veel plezier sieraden. Vooral bijzondere trouwringen en verlovingsringen. Zulke ringen zijn natuurlijk heel speciaal: je draagt ze je hele leven en ze staan symbool voor jullie liefde. Ik ontwerp dan ook bijzondere ringen, waarmee je je kunt onderscheiden. Ringen van goud, maar ook van bijzondere metalen als zirkonium en platina. Ringen met zeldzame stenen, bijvoorbeeld groene diamant. Of fingerprint ringen.

Trouwringen met vingerafdruk


Een ring met de vingerafdruk van je geliefde: persoonlijker kan het niet! Bekijk onze speciale trouwringen met vingerafdruk maar eens, om een idee te krijgen. Hoe gaat dat in zijn werk? Als volgt: we maken een scan van jullie vingerafdruk in inkt. Deze wordt vervolgens met een laser in de ringen gegraveerd die jullie hebben uitgekozen.

Ringen bij een goudsmid


Onze trouwringencollectie is groot en als jullie langskomen, gaan we er rustig voor zitten. Daarom werk ik ook op afspraak. We bespreken jullie wensen en de collectie dient daarbij als inspiratiebron. Jullie bekijken wat je het meest aanspreekt en passen ringen uit de collectie. Zo komen we uit bij een ontwerp dat precies bij jullie beiden past. Het resultaat? Trouwringen die enig zijn in hun soort. Maatwerk dus!

Trouwstudio in Amersfoort en Veenhuizen


In Amersfoort vind je onze trouwringenstudio, vlakbij IKEA en de A2. In onze sfeervolle studio kunnen jullie de mooie collectie bekijken. En als je wilt kun je het uitzoeken van jullie ringen combineren met een bezoek aan de prachtige binnenstad van Amersfoort. In het monumentale dorp Veenhuizen vind je het goudsmidsatelier. Ook hier kun je op afspraak de collectie bekijken. Bovendien kun je in Veenhuizen de goudsmederij bezoeken. Daar kijk je je ogen uit!

Bijzondere trouwringen online


Op onze website zie je een deel van onze unieke trouwringen en verlovingsringen. Neem maar vast een kijkje. Maar eigenlijk moet je een ring passen en om je vinger voelen: dus wees welkom in onze trouwringenstudio of ons atelier. Dan kunnen jullie onze mooiste ontwerpen uitproberen!

Maak dus snel een afspraak bij BijzondereTrouwringen.nl in Amersfoort of Veenhuizen!
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation