Bruidsstomerij.nl van oudsher vertrouwd!

De trouwdag, de dag der dagen; het is voor ieder Bruidspaar de mooiste dag uit het leven. Geen wonder dan ook dat die dag ook achteraf gekoesterd wordt; met gedachten, met foto's en... met het bewaren van de jurk die de bruid tot het stralende middelpunt van de bruiloft maakte.

cleaning trouwjurk stomerij

De schoonste van het land!


Tegenwoordig verdwijnt de jurk nog zelden in een kast. Steeds vaker wordt aan die jurk een prominente plaats in het huis toebedeeld, meestal in de slaapkamer, mooi gedrapeerd op een paspop.

stomerij voor trouwjurk

Perfecte cleaning


Ofschoon de Bruidsjurk het ook na de bruiloft verdient om er op haar best uit te zien, doet ze dat vaak niet. Niet elke stomerij is immers in staat om de sporen van een hele dag feesten te verhelpen. Straatvuil, bier- en wijnvlekken, zweetplekken etc. Ze maken is niet zo moeilijk, maar ze verwijderen... is wel een kunst. En die kunst beheersen ze bij de Bruidsstomerij in Bergeijk als geen ander.

stomerij trouwjurk

100% schoongarantie


De Bruidsstomerij geldt al jaren als ervaringsdeskundige en heeft zich met tal van Certificaten ontwikkeld tot "De schoonste van het land"
Een collega stomerij van de Bruidsstomerij beweerd de op één na beste stomerij van de wereld te zijn, dat is de Bruidsstomerij niet, maar de Bruidsstomerij is wel de enige stomerij die niet alleen garantie geeft, maar 100% schoongarantie geeft. Ze garandeert zelfs zwart op wit dat een bruidsjurk na reiniging weer als nieuw, en letterlijk 'vlekkeloos' is, en dat tegen een aantrekkelijk tarief.

stomerij trouwjurk
Meer weten over "De schoonste van het land"? Ga dan naar Bruidsstomerij.nl of bel 0497-574686 en vraag naar Dhr. Aad Penning
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation