Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Brasserie De Koepel

Brasserie De Koepel is, gelegen in park Rust en Vreugde, een prachtige plek voor uw huwelijksceremonie. De Koepel is een officiele trouwlocatie en is bij uitstek geschikt voor zowel de ceremonie, de receptie als het trouwfeest.

Brasserie De Koepel was de orangerie van buitenplaats Vreugd & Rust. De buitenplaats was in eigendom van de koninklijke familie. De Brasserie ligt midden in het park en beschikt over een ruim terras.


De locatie biedt de mogelijkheid te dineren met een grote groep personen. In het kleine gedeelte voorin De Brasserie kunt u met een klein gezelschap (tot 16 personen) intiem dineren. U heeft daar een fraai uitzicht op het terras en de mooie tuin waar u in de zomermaanden kunt genieten van uw diner. Ook is er de mogelijkheid, ook op zondag, om bij ons uw receptie, of huwelijksceremonie te laten verzorgen.


Laat u verrassen door de ambiance, informele sfeer en unieke beschilderingen. Graag nemen wij samen met u en de ceremoniemeesters uw wensen door om er een onvergetelijke dag van te maken!
Leo van Langh,
Chef/eigenaar Brasserie De Koepel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation