A.J Kool Trouwauto's & Limousines

Een trouwdag voorbereiden is iets persoonlijk, daarom verzorgen wij uw vervoer op een stijlvolle manier. Bij Kool Trouwauto's verhuur bent u aan het juiste adres voor het huren van een trouwauto voor uw mooiste dag! klik hier voor onze collectie trouwauto's.

Wij beschikken over zeer exclusieve trouwauto’s. Naast het verhuren van prachtige trouwauto’'s kunt u bij ons ook terecht voor de verhuur van limousines, bussen en zelfs fietsen ! Uiteraard bent u van harte welkom om in onze showroom persoonlijk eens te komen kijken naar al onze vervoersmiddelen.

Zonder Chauffeur


Een auto zonder chauffeur huren houdt in dat u deze zelf mag besturen. Een van onze chauffeurs komt met de auto naar het begin adres toe en gaat een stukje rijden met de bestuurder om de aandachtspunten aan te wijzen.


Als de bruid is ingestapt neemt onze chauffeur plaats bij uw fotograaf. Dit heeft als voordeel dat onze chauffeur op de auto kan passen tijdens de cerenomie, het dak dicht kan doe in geval van regen of de auto kan verplaatsen. Aan het einde van de dag neemt onze chauffeur de auto weer mee terug naar Nieuwegein.


Tarieven


Wij hebben er voor gekozen het vervoer betaalbaar te houden en werken met een scherpe all-inn prijs. Voor de vermelde tarieven heeft u de auto vijf uur tot uw beschikking uit en thuis gerekend vanaf Nieuwegein. De auto is aanwezig bij de bruidsreportage,  gemeentehuis, eventueel kerk en brengt u naar het feest adres. U kunt natuurlijk ook langer over de auto beschikken. Per extra uur berekenen wij dan 50 euro.

Wist u dat


Bij het huren van een trouwauto voor uw bruiloft krijgt u een schitterend boeket van ons voor op de motorkap. Service en flexibiliteit staan bij Kool Trouwauto's verhuur voorop.


Kortom bij Kool trouwvervoer bent u op het juiste adres voor het vervoer op de mooiste dag van uw leven!

Voor meer informatie ga naar A.J Kool Trouwauto's & Limousines
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation