Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Win een bruidstaart ter waarde van 500 Euro.

Like ons op facebook en maak kans op een Bruidstaart ter waarde van 500 euro.

Hoe maak je kans op deze Bruidstaart?
Het enige wat je hoeft te doen is de facebookpagina's van Trouwen.nl en Atelier Zoet te liken en je maakt automatisch kans op de heerlijke bruidstaart van Atelier Zoet.

Tot wanneer kan ik meedoen?
Deze actie loopt tot eind mei 2015, als je voor deze datum beide facebook pagina's hebt geliked maak je automatisch kans op de bruidstaart.

Wanneer wordt de winnares bekend gemaakt?
Donderdag 4 juni maken we de winnares bekent, we zullen jou via facebook laten weten als je de bruidstaart gewonnen hebt.

Meer informatie over de taarten van Atelier Zoet

Atelier Zoet's Bruidstaarten
Wij weten hoe belangrijk de dag van de bruiloft is voor jou en wij zijn trots om deel te mogen maken uit jullie onvergetelijke ervaring. De traditionele recepten die Atelier Zoet gebruikt, zijn geraffineerd en geadapteerd naar de moderne smaak. Elke taart die wij maken is verschillend en uniek net als onze klanten. Wij werken niet met een catalogus, onze taarten worden speciaal voor u ontworpen

Wij decoreren niet met fondant, maar alleen met Belgische chocolade, want wij staan voor kwaliteit. Wij worden geïnspireerd door jullie verhaal en dat wordt vastgelegd in een bijzondere taart, die een zoete verrijking zal zijn op jullie speciale momenten!

Atelier Zoet op www.atelierzoet.nl

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation