Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Beste bruiloft DJ's van Nederland!

Zoetermeer heeft de beste DJ’s van Nederland, we weten het zeker! Zoetermeer; “Ons weekend kan nu al niet meer stuk!” was de enthousiaste reactie bij Artistic Productions op kantoor.


Fotocredit: hurricanehank / Shutterstock.com

Afgelopen vrijdag werd aan de mannen bekend gemaakt dat ze genomineerd zijn voor de prestigieuze Dutch Wedding Award in de categorie “Beste Bruiloft DJ”. DWA is een jaarlijkse award show waarin een vakjury de beste bedrijven uit de trouwbranche beoordelen en nomineren.

Het was groot feest op kantoor bij Artistic Productions, waar Seran en zijn collega vol trots naar de nominatie kijken. “Dit is echt de kroon op het harde werken van de afgelopen jaren”, aldus Seran van Wijk eigenaar van Artistic Productions. “Online worden we namelijk al een aantal jaar zeer goed gewaardeerd door onze klanten, wat voor ons al het gevoel geeft dat onze visie klopt. Met deze nominatie van een vakjury op zak wordt dit gevoel natuurlijk alleen maar bevestigd!”

De NTBO (Nederlandse Trouw Branche Organisatie), welke het aanspreekpunt is voor bedrijven die actief zijn in deze branche, is de drijvende kracht achter de Dutch Wedding
Awards. Jaarlijks kwalificeren ze onafhankelijk al bedrijven met het “Keurmerk Trouwen” om te zorgen dat toekomstige bruidsparen weten welke bedrijven de kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast worden de beste bedrijven eens per jaar ook nog flink in de spotlights gezet via deze award show.

Met dit jaar o.a. een nieuw bedrijfspand, nieuwe DJ meubels, huisstijl, website en uitbreiding in het team kunnen we wel stellen dat Artistic Productions een druk jaar achter de rug heeft waarin er flink aan de weg getimmerd is! “Ons doel is de lat qua originaliteit, kwaliteit en service nog hoger leggen en onze klanten in verwachting te blijven overtreffen ”

Bron: De NTBO

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation